VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškė: 300 gramų
- kiaušiniai: 1
- druska: šiek tiek
- cukrus ir vanilė: pagal skonį
- bananai: 1 (didesnio)
- miltai: 80-100 gramų (priklausomai nuo varškės drėgnumo)
- Iš pradžių varškę išsukame su kiaušiniu, druska, cukrumi bei vanile. Bananą nulupame, sutriname šakute, įmaišome į varškės masę, tuomet suberiame miltus.
- Tešlą padalinane į 2-3 dalis, suformuojame iš jų tarsi dešreles, supjaustome norimo dydžio varškėčius, po to dedame į verdantį vandenį bei paverdame kelias minutes.
- Galiausiai patiekiame su grietine, vaniliniu padažu arba uogiene. Mėgaujamės!
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Kepti varškėčiai
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Migdolų pyragas su uogiene
Gardieji bananiniai varškėčiai
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Patobulinti bulviniai blynai
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
Bananiniai varškėtukai su avižiniais dribsniais
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
Šokoladinis tiramisų tortas
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Šventėms – tortas „Snickers“