KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS

Kategorija: Varškės patiekalai


KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS

Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • varškės: 300 gramų
    • manų kruopų: 3 valgomųjų šaukštų (+ šiek tiek apvoliojimui)
    • miltų: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušinių: 1
    • grietinės: 1 valgomojo šaukšto
    • cukraus: 1 valgomojo šaukšto
    • druskos: žiupsnelio
    • aliejaus (kepimui)
  1. Iš pradžių varškę išsukite su kiaušiniu, grietine, cukrumi bei druska. Sudėkite manus bei palikite maždaug 5 minutes išbrinkti. Tuomet suberkite likusius miltus.
  2. Formuokite nedidelius blynukus (tešla ganėtinai lipni, todėl patogiausia formuoti dviejų šaukštų pagalba), apvoliokite manų kruopose bei kepkite įkaitintame aliejuje. Patiekite ir valgyti su grietine, uogiene ar kuo tik jums patinka!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: