KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškės: 300 gramų
- manų kruopų: 3 valgomųjų šaukštų (+ šiek tiek apvoliojimui)
- miltų: 2 valgomųjų šaukštų
- kiaušinių: 1
- grietinės: 1 valgomojo šaukšto
- cukraus: 1 valgomojo šaukšto
- druskos: žiupsnelio
- aliejaus (kepimui)
- Iš pradžių varškę išsukite su kiaušiniu, grietine, cukrumi bei druska. Sudėkite manus bei palikite maždaug 5 minutes išbrinkti. Tuomet suberkite likusius miltus.
- Formuokite nedidelius blynukus (tešla ganėtinai lipni, todėl patogiausia formuoti dviejų šaukštų pagalba), apvoliokite manų kruopose bei kepkite įkaitintame aliejuje. Patiekite ir valgyti su grietine, uogiene ar kuo tik jums patinka!
VARŠKĖS IR MANŲ KRUOPŲ KUKULIAI
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Kiaušinius dažome natūraliai
Migdolų pyragas su uogiene
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
KEPTI VARŠKĖTUKAI
Kopūstų blyneliai
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Itin purus varškės apkepas
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Mielinės spurgos su džemu
VARŠKĖS SKRYLIAI
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Raudonojo aksomo tortas