VARŠKĖS - BULVIŲ KUKULAIČIAI
Kategorija: Bulvių patiekalai / Varškės patiekalai
- varškė: 200 gramų
- bulvių košė: 100 gramų
- kiaušinių tryniai: 1
- druska: žiupsnelio
- miltai: 100 gramų
- Padažui:
- liesa grietinėlė: 200 mililitrų
- pievagrybiai: 100 gramų
- Iš pradžių varškę ištrinkite su kiaušiniu, bulvių koše, miltais bei druska. Leiskite masei kiek "pailsėti", susistovėti. Paskui formuokite rutuliukus bei virkite maždaug 5 minutes pasūdytame vandenyje.
- Padažas: Pievagrybius nulupkite, supjaustykite riekelėmis bei apkepinkite truputį pasūdžius. Pilkite grietinėlę bei kaitinkite kol sutirštės. Išvirusius kukulius perdėkite į padažą bei palaikykite kelias minutes. Patiekite ir skanaukite!
- Pastebėjimas: Gavosi labai gardūs kukuliai, minkštučiai bei švelnaus skonio. Varškę aš pati naudojau pertrintą, dėl šios priežasties kukuliai gavosi be jokių varškės matomų dalelių.
Šokoladinis karamelinis pyragas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pyragas su maskarpone
Kaip pjaustyti svogūną?
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Kiaušinius dažome natūraliai
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
ŠVELNAUS SKONIO MAKARONAI (SU KIAULIENOS KUMPELIU)
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
KALAKUTIENOS KUKULIAI
MAKARONAI SU VIŠTIENA KREMINIAME TIKKA PADAŽE
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
KALAKUTIENOS KUKULIAI
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA