Virti varškėčiai su avižiniais miltais

Kategorija: Varškės patiekalai


Virti varškėčiai su avižiniais miltais

Paskelbė:

Ingredientai

  • Pusriebė varškė: 100 g
  • Kiaušinis: 1 mažas
  • Avižiniai miltai: 1 v. š. su kaupu
  • Kokosų miltai: 0.5 v. š.
  • Kukurūzų krakmolas: žiupsnelis
  • Druska: pagal skonį



Recepto paruošimas

1. Varškę kartu su kiaušiniu ir druska šaukštu sutrinsite iki vientisos masės.

2. Sudėsite avižinius ir kokosų miltus bei šiek tiek kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišysite.

3. Iš gautos masės iškočiosite pailgą juostelę ir supjaustysite ją į nedidelius gabalėlius.

4. Gabalėlius dėsite į pasūdytą verdantį vandenį, o kai iškils į paviršių, dar virsite 5–7 minutes.

5. Ištrauksite varškėčius ir patieksite su pasirinktais pagardais.

6. Santrauka: Šie virti varškėčiai – tai ne tik paprastas, bet ir sveikas patiekalas, kurį galite praturtinti tiek saldžiais, tiek sūriais pagardais. Jie yra lengvi ir maistingi, o gamybos procesas – paprastas ir greitas. Tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook