Virti varškėčiai su avižiniais miltais
Kategorija: Varškės patiekalai
Ingredientai
- Pusriebė varškė: 100 g
- Kiaušinis: 1 mažas
- Avižiniai miltai: 1 v. š. su kaupu
- Kokosų miltai: 0.5 v. š.
- Kukurūzų krakmolas: žiupsnelis
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Varškę kartu su kiaušiniu ir druska šaukštu sutrinsite iki vientisos masės.
2. Sudėsite avižinius ir kokosų miltus bei šiek tiek kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišysite.
3. Iš gautos masės iškočiosite pailgą juostelę ir supjaustysite ją į nedidelius gabalėlius.
4. Gabalėlius dėsite į pasūdytą verdantį vandenį, o kai iškils į paviršių, dar virsite 5–7 minutes.
5. Ištrauksite varškėčius ir patieksite su pasirinktais pagardais.
6. Santrauka: Šie virti varškėčiai – tai ne tik paprastas, bet ir sveikas patiekalas, kurį galite praturtinti tiek saldžiais, tiek sūriais pagardais. Jie yra lengvi ir maistingi, o gamybos procesas – paprastas ir greitas. Tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Panašūs receptai
Keptuvėje kepti varškėčiai su kukurūzų miltais vaikams
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!
Kepti varškėčiai be kiaušinių
Sveiki varškėčiai su migdolų ir kokosų miltais be cukraus ir be glitimo
Virti bananiniai varškėčiai
Sveikesni naminiai varškėčiai su avižų miltais ir bananais
Virti varškėčiai
Keto virti varškėčiai
Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje
Virti varškėčiai su bulvėmis
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU