Virti varškėčiai su avižiniais miltais
Kategorija: Varškės patiekalai

Ingredientai
- Pusriebė varškė: 100 g
- Kiaušinis: 1 mažas
- Avižiniai miltai: 1 v. š. su kaupu
- Kokosų miltai: 0.5 v. š.
- Kukurūzų krakmolas: žiupsnelis
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Varškę kartu su kiaušiniu ir druska šaukštu sutrinsite iki vientisos masės.
2. Sudėsite avižinius ir kokosų miltus bei šiek tiek kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišysite.
3. Iš gautos masės iškočiosite pailgą juostelę ir supjaustysite ją į nedidelius gabalėlius.
4. Gabalėlius dėsite į pasūdytą verdantį vandenį, o kai iškils į paviršių, dar virsite 5–7 minutes.
5. Ištrauksite varškėčius ir patieksite su pasirinktais pagardais.
6. Santrauka: Šie virti varškėčiai – tai ne tik paprastas, bet ir sveikas patiekalas, kurį galite praturtinti tiek saldžiais, tiek sūriais pagardais. Jie yra lengvi ir maistingi, o gamybos procesas – paprastas ir greitas. Tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Panašūs receptai

Keptuvėje kepti varškėčiai su kukurūzų miltais vaikams

VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI

Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Kepti varškėčiai be kiaušinių

Sveiki varškėčiai su migdolų ir kokosų miltais be cukraus ir be glitimo

Virti bananiniai varškėčiai

Sveikesni naminiai varškėčiai su avižų miltais ir bananais

Virti varškėčiai

Keto virti varškėčiai

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Virti varškėčiai su bulvėmis

VARŠKĖČIAI SU CINAMONU