Virti bananiniai varškėčiai

Kategorija: Varškės patiekalai


Virti bananiniai varškėčiai

Paskelbė:

Ingredientai

  • varškė: 300 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • druska: šiek tiek
  • cukrus ir vanilė: pagal skonį
  • bananai: 1 (didesnio)
  • miltai: 80-100 gramų (priklausomai nuo varškės drėgnumo)


Recepto paruošimas

1. Paruoškite tešlą: Varškę išsukite su kiaušiniu, druska, cukrumi ir vanile, kol masė taps vientisa.

2. Įmaišykite bananą: Nulupkite bananą, sutrinkite jį šakute ir įmaišykite į varškės masę.

3. Pridėkite miltus: Palaipsniui suberkite miltus, maišydami, kol tešla taps minkšta, bet nelipni.

4. Formuokite varškėčius: Tešlą padalinkite į 2–3 dalis, suformuokite iš jų dešreles ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

5. Virimas: Užvirkite puodą vandens su žiupsneliu druskos.

6. Į verdantį vandenį dėkite varškėčius ir virkite, kol jie iškils į paviršių, tada dar 2–3 minutes.

7. Patiekite: Išimkite varškėčius iš vandens, nusausinkite ir patiekite su grietine, vaniliniu padažu ar uogiene.

8. Santrauka: Virti bananiniai varškėčiai – tai lengvai paruošiamas ir maistingas patiekalas, puikiai tinkantis pusryčiams ar lengvai vakarienei. Šis receptas sujungia tradicinių varškėčių minkštumą su natūraliu bananų saldumu, suteikdamas subtilų skonį ir aromatą. Patiekite su mėgstamu padažu ir mėgaukitės šiuo gardžiu patiekalu!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook