Sveikesni naminiai varškėčiai su avižų miltais ir bananais

Kategorija: Varškės patiekalai


Sveikesni naminiai varškėčiai su avižų miltais ir bananais

Paskelbė:
19 Geg. 2022
Vakar vieningai su šeima buvom sutarę, kad šiandien kepsime varškės apkepą, bet kažkaip ryte atsikėlus užėjo kalba apie varškėčius. Visi vieningai nusprendė, kad apkepo kepimą atidėsim ir šiandien pusryčiausim valgydami varškėčius pagamintus su avižų miltais ir bananais. Sprendimas buvo labai teisingas, nes visų veiduose pavalgius atsirado labai didelės šypsenos. Dabar ir jūsų eilė šypsotis, dėl fantastiškai skanių varškėčių. 



Ingredientai



  • bananai: 1
  • varškė: 300 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • avižų miltai: 4 valgomųjų šaukštų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • kokosų aliejus (kepimui)


  • Patiekimui (galima rinktis ką tik norisi, štai mano pasirinkimas):

    • trintos braškės (turėjau šaldymo kameroje savo užsišaldytų)
    • cukraus pudra: pabarstymui
    • liofilizouotos uogos

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia bananą pamaigykite šakute.
2. Tada sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3. Tuomet suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
4. Paliekite tešlą pastovėti maždaug 15 minučių.
5. Po to drėgnomis rankomis suformuokite varškėčius ir apvoliokite juos miltuose.
6. Kepkite kokosų aliejuje ant silpnos ugnies, kol varškėčiai gražiai apskrunda ir pilnai iškepa.
7. Dėkite į lėkštes. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su mėgstamais pagardais. Mes šį kartą pasirinkome trintas braškes ir liofilizuotas spanguolių puseles, šilauoges, braškes, kurias patryniau tarp pirštų ir pabarsčiau varškėčius. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: