KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS

Kategorija: Varškės patiekalai / Desertai


KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS

Paskelbė:
27 Kovo 2019
  • Pagrindui:
    • "Oreo" sausainiai: 250 gramų
    • sviestas: 70 gramų
  • Varškės masei:
    • kreminė varškė iš kibirėlio: 1 kilogramo (arba tris kart permalta paprasta varškė)
    • minkštas sviestas: 80 gramų
    • cukrus:  stiklinės
    • kiaušiniai: 5 (dideli)
    • pudingas: 1 pakelio
    • vanilės ankštys: 1
  1. Pastebėjimas: Ingredientai privalo būti kambario temperatūros.
  2. Iš pradžių "Oreo" sausainius sutriname, sumaišome su tirpintu sviestu. Gautą masę išklojame pasirinktą tortinę.
  3. Tuomet atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi, sudedame vanilės minkštimą, palaipsniui sudedame varškę, sviestą bei supilame pudingą, išsukame masę iki purumo.
  4. Tada kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, per kelis kartus įmaišome į kiaušinių – varškės masę.
  5. Po to gautą varškės masę supilame į tortinę, kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Paskui išjunkite orkaitę bei paliekame pyragą atvėsti.
  6. Pyragą dedame į šaldytuvą mažiausiai 6 valandoms, o vėliau jau galima mėgautis!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: