KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
Kategorija: Varškės patiekalai / Desertai
- Pagrindui:
- "Oreo" sausainiai: 250 gramų
- sviestas: 70 gramų
- Varškės masei:
- kreminė varškė iš kibirėlio: 1 kilogramo (arba tris kart permalta paprasta varškė)
- minkštas sviestas: 80 gramų
- cukrus: stiklinės
- kiaušiniai: 5 (dideli)
- pudingas: 1 pakelio
- vanilės ankštys: 1
- Pastebėjimas: Ingredientai privalo būti kambario temperatūros.
- Iš pradžių "Oreo" sausainius sutriname, sumaišome su tirpintu sviestu. Gautą masę išklojame pasirinktą tortinę.
- Tuomet atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi, sudedame vanilės minkštimą, palaipsniui sudedame varškę, sviestą bei supilame pudingą, išsukame masę iki purumo.
- Tada kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, per kelis kartus įmaišome į kiaušinių – varškės masę.
- Po to gautą varškės masę supilame į tortinę, kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Paskui išjunkite orkaitę bei paliekame pyragą atvėsti.
- Pyragą dedame į šaldytuvą mažiausiai 6 valandoms, o vėliau jau galima mėgautis!
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Šokoladinis karamelinis pyragas
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Šokoladinis tiramisų tortas
Citrininis pyragas
Pyragas su maskarpone
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Kokosiniai sausainiai
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Orinukai (arba morengai)
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Tortas „Raffaello“
Pusryčiai stiklainiuke - chia sėklų pudingas su jogurtu
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Migdolų pyragas su uogiene
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Kiaušinius dažome natūraliai
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU