Cepelinai be bulvių

Kategorija: Varškės patiekalai / Patiekalai iš kalakutienos


Cepelinai be bulvių

Paskelbė:

Ingredientai

  • 9% riebumo varškė: 500 gramų
  • manų kruopos: 12 valgomųjų šaukštų
  • bulvių krakmolas: 4 valgomųjų šaukštų
  • kiaušiniai: 1
  • vanduo: šiek tiek
  • druska
  • pipirai
  • malta kalakutiena: 300 gramų
  • svogūnai: 1 (nedidelio)
  • aliejus: 1 valgomojo šaukšto


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių varškę sumaišykite su kiaušiniu, manų kruopomis bei bulvių krakmolu, pagardinkite druska ir užminkykite tešlą, įpildamos truputį vandens.

2. Tešla turėtų truputį lipti prie rankų.

3. Tuomet įdarui svogūną susmulkinkite bei apkepkite įkaitintame aliejuje, sudėkite mėsą ir pakepinkite, kol mėsa nebebus rausva, pagardinkite druska ir pipirais.

4. Tada tešlą padalinkite į 8 dalis bei suformuokite cepelinus. Juos apvoliokite krakmole bei dėkite į verdantį vandenį.

5. Virkite maždaug 8-10 minučių, po to kai cepelinai iškyla į paviršių.

6. Skanaukite su grietine!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook