Skaniausias faršo užkandis
Kategorija: Užkandžiai
Reikes:
1. 500 g faršo
2. 1 svogūnas
3. 1/3 arbatinio šaukštelio džiovinto česnako
4. 1/3 arbatinio šaukštelio baziliko
5. ½ arbatinio šaukštelio mėsos prieskonių’
6. 150 g sūrio
7. 1 kiaušinis
Tešlai:
250 g pieno
2 kiaušiniai
Paruošimas:
1. Susmulkiname 1 svogūną, dedame jį į faršą. Įdedame prieskonius. Įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės.
2. Dabar gerai išmušame faršą, kad iš jo išeitų oras ir jis taptų kietesnis.
3. Ant stalo dedame maistinę plėvelę 2-3 sluoksniais. Perdedame paruoštą faršą. Iš faršo darome stačiakampį, maždaug 30×40 cm dydžio. 150 g sūrio sutarkuojame, pabarstome faršą, kad sūris nepatektų ant kraštų.
4. Sūrį prispaudžiame. Maistinės plėvelės pagalba susukame vyniotinį ir dedame į šaldymo kamerą 3-4 val.
5. Į dubenį pilame 250 ml pieno, įmušame 2 kiaušinius, pasūdome. Išmaišome. Beriame sijotus miltus ir maišome iki vienalytės masės , tešla turi būti kaip tiršta gietinė.
6. Praėjo 4 val. Išimame vyniotinį. Supjaustome 1 cm storio gabalėliais. Vyniotinio gabalėlius mirkome tešloje ir apkepame keptuvėje būtinai ant vidutinės ugnies, kad faršas spėtų iškepti.
1. 500 g faršo
2. 1 svogūnas
3. 1/3 arbatinio šaukštelio džiovinto česnako
4. 1/3 arbatinio šaukštelio baziliko
5. ½ arbatinio šaukštelio mėsos prieskonių’
6. 150 g sūrio
7. 1 kiaušinis
Tešlai:
250 g pieno
2 kiaušiniai
Paruošimas:
1. Susmulkiname 1 svogūną, dedame jį į faršą. Įdedame prieskonius. Įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės.
2. Dabar gerai išmušame faršą, kad iš jo išeitų oras ir jis taptų kietesnis.
3. Ant stalo dedame maistinę plėvelę 2-3 sluoksniais. Perdedame paruoštą faršą. Iš faršo darome stačiakampį, maždaug 30×40 cm dydžio. 150 g sūrio sutarkuojame, pabarstome faršą, kad sūris nepatektų ant kraštų.
4. Sūrį prispaudžiame. Maistinės plėvelės pagalba susukame vyniotinį ir dedame į šaldymo kamerą 3-4 val.
5. Į dubenį pilame 250 ml pieno, įmušame 2 kiaušinius, pasūdome. Išmaišome. Beriame sijotus miltus ir maišome iki vienalytės masės , tešla turi būti kaip tiršta gietinė.
6. Praėjo 4 val. Išimame vyniotinį. Supjaustome 1 cm storio gabalėliais. Vyniotinio gabalėlius mirkome tešloje ir apkepame keptuvėje būtinai ant vidutinės ugnies, kad faršas spėtų iškepti.
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Kopūstainis
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas "Krepvilis"
Kiaušinius dažome natūraliai
Pica su faršu
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Tortas „Plombyras“
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Labai skanios spurgos
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu