Bandelės su mėsa
Kategorija: Užkandžiai / Mėsos patiekalai / Jautiena, veršiena / Kiauliena
Ingredientai
- 350 g kiaulienos ir jautienos faršo
- 1 svogūnas
- 100 g fermentinio sūrio
- 250 g pievagrybių
- prieskonių
- 3 lakštai šildytos mielinės tešlos
- 1 kiaušinis
Recepto paruošimas
1. Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
2. Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
3. Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
4. Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
5. Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
6. Kepame orkaitėje 20-30 minučių 160-190 laipsnių temperatūroje.
Raktažodžiai:
kiauliena, jautiena, farsas, bandeles, mesa, bandeles su mesa, suris, fermentinis suris, pievagrybiai, prieskoniai, tesla, mieline tesla, kiausiniai
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Bandelės su lašinukais
Kibinai su kiauliena
Purios mielinės bandelės su kriaušių įdaru
MALTOS MĖSOS APKEPAS
Pica su faršu
Purios arbatinės mielinės bandelės kildinamos šaldytuve
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Kibinai
Kibinai su mėsa
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
Soti naminė pica
Greiti pyragėliai su mėsa arba beveik kibinai
Obuolių štrudelis su migdolais
Mėsos kukuliai turkiškai
Ant grotelių kepti kotletai
Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru
Minkštos moliūgo bandelės
Mini picos su sluoksniuota tešla
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
Baklažanų ir mėsos vėrinukai
Virtų bulvių vyniotinis su faršu
Varškiniai čeburekai su mėsos ir sūrio įdaru
Draugystės pyragas su varške ir uogiene