Bandelės su mėsa

Paskelbė:
06 Rugsėjo 2022

Ingredientai



  • 350 g kiaulienos ir jautienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 250 g pievagrybių
  • prieskonių
  • 3 lakštai šildytos mielinės tešlos
  • 1 kiaušinis

Recepto paruošimas



1. Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
2. Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
3. Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
4. Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
5. Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
6. Kepame orkaitėje 20-30 minučių 160-190 laipsnių temperatūroje.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно