KREVEČIŲ UŽKANDIS
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
- tigrinės krevetės
- česnakas
- čili pipiras
- stambi druska
- alyvuogių aliejus
- skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
- Padažui:
- pelėsnis sūris: 200 gramų (intensyvesnio skonio, naudota su mėlynuoju pelėsiu Dor blue)
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- Pradžioje atitirpusias krevetes apšlakstome alyvuogių aliejumi, beriame druskos, kapotų pipirų. Išmaišome bei paliekame 30 minučių. Gerai įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus, dedame kapotus česnakus, jiems apkepus, sudedame krevetes. Apkepame ( trumpai, kad krevetės tik pašiltų, nes ilgai jas kepant jos tampa guminės). Galiausiai dedame medaus bei viską gerai išmaišome. Leidžiame joms karamelizuotis. Ištraukus iš keptuvės, leidžiame joms atvėsti.
- Per tą laiką pasigaminame padažą. Viskas labai paprasta. Sūrį supjaustome smulkiai, dedame grietinę bei viską gerai išsukame, kad neliktų gumulėlių ir padažas būtų vientisas. Viskas. Skanaujame!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
SPAGETI MAKARONAI SU VIŠTIENOS IR PELĖSINIO SŪRIO PADAŽU
Kiaušinius dažome natūraliai
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Šventėms – tortas „Snickers“
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Česnakinės krevetės
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Sūrio mėgėjų pica
UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
New Orlean’o stiliaus krevetės
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Raudonojo aksomo tortas
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Jautienos antrekotas keptuvėje