sumuštinukai su pievagrybių užtepėle
Kategorija: Grybų patiekalai / Užkandžiai
Ingredientai
- prancūziški batonai: 1
- majonezo: 50 gramų
- pievagrybių: 100 gramų
- česnako: 2 skiltelių
- fermentinio sūrio: 100 gramų
- krapų: 1 saujos
Recepto paruošimas
1. Pradžioje ganėtinai smulkiai supjaustome pievagrybius, krapus bei česnakus.
2. Po to gana smulkiai sutarkuojame sūrį, nes geriau išsilydys bei pasiskirstys pati masė. Sumaišome viską su majonezu.
3. Tuomet maždaug 5–10 minučių kepame orkaitėje batoną, prieš tai supjausčiusios jį plonomis riekelėmis, – taip užtepėlė neperkeps, o pats batonas labai skaniai apskrus.
4. Tada ant apkepusių riekelių tepame užtepėlę bei pašauname juos dar kartą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame maždaug 15 minučių. Papuošiame riekelių viršų keliomis šviežių krapų šakelėmis bei patiekiame. Skanaus!
Bruchetta - brusketos su tuno užtepėle ir prancūzišku batonu
Česnakinė morkų užtepėlė
Užkandžiai su pomidorais ir fetos sūrio užtepėle
Šilta špinatų maskarponės užtepėlė
Prancūziškas užkandis
Morkų ir silkės užtepėlė
Pasakiško skonio silkės užtepėlė su kiaušiniais
Sūrio skrebučiai
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
Ožkos sūrio užtepėlė su žalumynais ir grietine
Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė
SUMUŠTINUKAI SU MOCARELA SŪRIU
ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE
Baklažanų užtepėlė baba ganoush su tahini sezamų pasta
Sumuštiniai su burokėlių - raudonųjų pupelių užtepėle
Pagardinis sviestas - užtepėlė
Baravykų sviestas - užtepėlė su čiobreliu
Sveika avinžirnių užtepėlė su ciberžole (humusas)
Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle
Greita užtepėlė su rūkyta skumbre ir ikrais
Omletas su bulvėmis ir grybais
Vieno kąsnio sumuštinukai su paprikos ir bulvių kremu
Kumpgio, agurko suktinukai su traškia duonele