Kepti tuno sumuštiniai su majonezu, orkaitėje

Kategorija: Užkandžiai


Kepti tuno sumuštiniai su majonezu, orkaitėje

Paskelbė:
05 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Tunas: 100 g
  • Sūris: 50-70 g (fermentinis)
  • Karšto rūkymo dešra: 50 g
  • Majonezas: 2-3 valg. š.
  • Vyšniniai pomidorai: 6-8 vnt.
  • Poras: šiek tiek
  • Svogūnų laiškai: keli
  • Krapai: kelios šakelės
  • Kepinti svogūnai: pabarstymui
  • Duona arba batonas: kelios riekės
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį


Recepto paruošimas

1. Tunui aliejų nupilti ir tuną sudėti į dubenį.

2. Sūrį smulkiai sutarkuoti ir sudėti prie tuno.

3. Dešrą supjaustyti, pomidoriukus pjauti per pusę ar ketvirčiais. Viską sudėti prie tuno.

4. Porą, svogūnų laiškus ir krapus sukapoti smulkiai ir taip pat sudėti į dubenį.

5. Sudėti majonezą, viską pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.

6. Paruoštą masę išdėlioti ant duonos (ar batono) riekelių, viršų pabarstyti kepintais svogūnais.

7. Sumuštinius išdėlioti skardoje ir dėti į 170 C orkaitę. Kepti tol, kol sūris išsilydys ir duona apskrus.

8. Patiekti ir skanauti!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: