Karšti sumuštiniai su pievagrybiais
Kategorija: Grybų patiekalai / Užkandžiai
Ingredientai
- sumuštinių duona: 6 riekių
- pievagrybiai: 150 gramų
- majonezas: 2-3 valgomųjų šaukštų
- fermentinis sūris: 100 gramų
- krapai: ryšulėlio
- švieži pipirai: žiupsnio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sūrį sutrakuokite.
2. Pievagrybius supjaustykite plonomis riekelėmis.
3. Tuomet sūrį ir pievagrybius maišykite su mėgstamu majonezu.
4. Gautą masę tepkite ant sumuštinių duonos riekelių (arba prancūziško batono).
5. Tada dėkite kepti į įkaitintą iki 160 laipsnių temperatūros orkaitę, maždaug 10 minučių, kol sūris išsilydys bei duonos krašteliai gražiai apskrus.
6. Iškepusius sumuštinius pagardinkite šviežiai grūstais pipirais, pabarstykite susmulkintais krapais, patiekite ir skanaukite!
Karšti sumuštiniai su sūriu
Puikiai pavykę sumuštiniai su pievagrybiais
Havajietiški sumuštiniai
Karšti sumuštiniai kitaip su daktariška dešra ir sūriu orkaitėje
SUMUŠTINUKAI SU MOCARELA SŪRIU
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Karšti sumuštiniai su kiaušiniais
Užkandžiai su sūriu
PIKANTIŠKAS UŽKANDIS
Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu
Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu
Prancūziškas užkandis
Kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Sumuštiniai su burrata sūriu ir kumpiu
Prancūziški karšti sumuštiniai orkaitėje
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
Sumuštinis "Monte Cristo"
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai
Makaronų užkepėlė su pievagrybiais
sumuštinukai su pievagrybių užtepėle
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Brusketa su saulėje džiovintais pomidorais ir mocarela
Keptos duonos tortas