Gaivūs ir lengvi sumuštiniai su lašiša prie vyno

Kategorija: Užkandžių receptai


Gaivūs ir lengvi sumuštiniai su lašiša prie vyno

Paskelbė:

Šie sumuštiniai su rūkyta lašiša yra elegantiškas ir greitai paruošiamas užkandis, kuris puikiai tinka prie taurės baltojo ar putojančio vyno. Kremas su agurkais suteikia gaivumo, o citrinos lašeliai išryškina lašišos skonį. Šis receptas yra paprastas, tačiau tuo pačiu įspūdingas – idealiai tinkantis vakarėliams ar jaukiems vakarams su artimaisiais.


Naudingos sudedamosios dalys ir vitaminai:

  • Rūkyta lašiša – lašiša yra viena iš vertingiausių žuvų, turtinga omega-3 riebalų rūgštimis, kurios stiprina širdies sveikatą ir gerina smegenų veiklą. Ji taip pat yra puikus baltymų, vitamino D ir seleno šaltinis.

  • Citrina – citrinos sultyse gausu vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą, skatina kolageno gamybą ir padeda kovoti su laisvaisiais radikalais.

  • "Creme Boujour" kremas su agurkais – šis kremas praturtina patiekalą subtiliu skoniu, o agurkų sudėtyje esantys antioksidantai padeda drėkinti ir detoksikuoti organizmą.

  • Forminė duona – duona suteikia energijos ir yra puikus angliavandenių šaltinis.


Ingredientai

  • forminė duona
  • rūkyta lašiša
  • citrina: pagal skonį
  • "Creme Boujour" kremas su agurkais (man šis tinka labiausiai)


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia supjaustykite gabaliukais duonos riekes.

2. Tada užtepkite kremo.

3. Tuomet dėkite lašišos gabaliukus.

4. Po to užlašinkite po kelis lašelius citrinos sulčių. Skanaukite prie taurės vyno!