Smash burger tacos su mėsa ir sūriu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- Tortilijos: 2 vnt.
- Malta mėsa: 200 g
- Fermentinis sūris: 50 g
- Icaberg salota: pagal poreikį
- Pomidoras: 1 vnt.
- Marinuoti agurkai: 1 vnt.
- Petražolės: kelios šakelės
- Majonezas: 1 valg. š.
- Pomidorų padažas: 1 valg. š.
- Garstyčios: 1 arb.š.
- Marinuotų agurkėlių skystis: 1 valg. š.
- Česnakų granulės: 0,5 arb.š.
- Druska ir pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Tortiliją pasidėti ant lygaus pagrindo. Pusę mėsos plonu sluoksniu paskleisti ant tortilijos. Tai galima padaryti rankomis arba šakute. Mėsą pagardinti druska ir pipirais.
2. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir dėti kepti tortiliją, mėsos puse žemyn. Kepti kelias minutes, kol mėsa iškeps.
3. Daržoves supjaustyti - iceberg salotą smulkiomis juostelėmis, pomidorą - mažais gabaliukais, agurkėlius - griežinėliais, petražoles sukapoti. Sūrį supjaustyti griežinėliais.
4. Padažui sumaišyti visus ingredientus.
5. Kai mėsa iškepa, apversti tortiliją ir ant pusės mėsos uždėti sūrio. Keptuvę uždengti dangčiu ir pakepti trumpai, kol sūris išsilydys.
6. Tortiliją išimti iš keptuvės ir ant mėsos išdėlioti priedus, pagardinti padažu. Perlenkti ir mėgautis.