Tortilija su kiaušiniene ir šonine
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- Šalto rūkymo šoninė: 100 g
- Svogūnas: 1 vidutinio dydžio
- Kiaušiniai: 4 vnt.
- Tortilijos: 2 vnt.
- Aliejus: kepimui
- Majonezas: 2 šaukštai
- Pomidorų padažas: 2 šaukštai
Recepto paruošimas
1. Paruoškite ingredientus: smulkiai supjaustykite svogūną ir šoninę.
2. Kepkite šoninę su svogūnu: įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite šoninę ir kepkite, kol ji taps traški.
3. Tada pridėkite svogūną ir kepkite, kol jis taps auksinės spalvos.
4. Paruoškite kiaušinienę: į dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvai išplakite. Supilkite juos į keptuvę su šonine ir svogūnu. Nuolat maišydami, kepkite, kol kiaušiniai sutvirtės.
5. Paruoškite tortilijas: perpjaukite kiekvieną tortiliją per pusę. Ant kiekvienos pusės dėkite dalį kiaušinienės ir suvyniokite į suktinuką.
6. Apkepkite suktinukus: toje pačioje keptuvėje įpilkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite suktinukus iš visų pusių, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs.
7. Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą su pomidorų padažu, kol gausite vienalytę masę.
8. Patiekite: suktinukus patiekite su paruoštu padažu.
9. Santrauka: Tortilija su kiaušiniene ir šonine – tai greitas ir sotus pusryčių patiekalas, suteikiantis energijos visai dienai. Naudodami įvairias ingredientų alternatyvas ir sekdami pateiktais patarimais, galite pritaikyti receptą pagal savo skonį.