Kepti smidrai su šonine keptuvėje
Kategorija: Užkandžiai
Greita, originalu, sveika, paprasta ir labai skanu! Kepti smidrai su šonine keptuvėje paruošiami neįtikėtinai paprastai ir greitai. Tai puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams. Virti kiaušiniai arba įprasta kiaušinienė puikiai dera su smidrais ir šonine! Pamėginkite pasigaminti jau šiandien!
1. Kaip kepti žaliuosius šparagus su šonine? Paruoškite visus recepte nurodytus ingredientus. Šparagus nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių.
2. Nuo daigų nupjaukite kietus stiebus, kaip nuotraukoje. Jei turite jaunesnių, plonesnių šparagų, to daryti gali ir nereikėti.
3. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Jei norite, į verdantį vandenį įberkite žiupsnelį druskos, tačiau nepamirškite, kad šoninė pati savaime būna sūri, o toliau verdant šparagai gali tapti per sūrūs. Blanširuokite verdančiame vandenyje apie penkias minutes, tada įmeskite į ledinį vandenį.
4. Atvėsusius smidrus išimkite iš šalto vandens ir palikite kurį laiką išdžiūti. Aplink juos apvyniokite plonas šoninės juosteles.
5. Keptuvėje įkaitinkite bekvapį augalinį aliejų. Kaip sužinoti, ar aliejus keptuvėje pakankamai karštas? Tai padaryti gana paprasta, įmerkite medinės mentelės kraštelį arba medinio dantų krapštuko galiuką į aliejų. Jei aplinkui atsiranda mažų burbuliukų, galite pradėti kepti.
6. Jei įmanoma, kepimui naudokite storadugnę keptuvę. Šparagus ir šoninę pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol šoninės juostelės paruduos. Retkarčiais apverskite, kad viskas iškeptų tolygiai.
7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis. Smidrai su šonine taip pat labai gerai dera su virtais arba keptais kiaušiniais.
Ingredientai
- smidrai: 600 gramų
- šoninė: 200 gramų
- augalinis aliejus: pagal poreikį
- mėgstami žalumynai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kaip kepti žaliuosius šparagus su šonine? Paruoškite visus recepte nurodytus ingredientus. Šparagus nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių.
2. Nuo daigų nupjaukite kietus stiebus, kaip nuotraukoje. Jei turite jaunesnių, plonesnių šparagų, to daryti gali ir nereikėti.
3. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Jei norite, į verdantį vandenį įberkite žiupsnelį druskos, tačiau nepamirškite, kad šoninė pati savaime būna sūri, o toliau verdant šparagai gali tapti per sūrūs. Blanširuokite verdančiame vandenyje apie penkias minutes, tada įmeskite į ledinį vandenį.
4. Atvėsusius smidrus išimkite iš šalto vandens ir palikite kurį laiką išdžiūti. Aplink juos apvyniokite plonas šoninės juosteles.
5. Keptuvėje įkaitinkite bekvapį augalinį aliejų. Kaip sužinoti, ar aliejus keptuvėje pakankamai karštas? Tai padaryti gana paprasta, įmerkite medinės mentelės kraštelį arba medinio dantų krapštuko galiuką į aliejų. Jei aplinkui atsiranda mažų burbuliukų, galite pradėti kepti.
6. Jei įmanoma, kepimui naudokite storadugnę keptuvę. Šparagus ir šoninę pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol šoninės juostelės paruduos. Retkarčiais apverskite, kad viskas iškeptų tolygiai.
7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis. Smidrai su šonine taip pat labai gerai dera su virtais arba keptais kiaušiniais.
Raktažodžiai:
smidrai, sonine, kepti smidrai, smidrai su sonine, aliejus, augalinis aliejus, zalumynai, darzoves
Kepti smidrai (šparagai) su šonine
Kiaulienos šoninės troškinys azijietiškai
Makaronai su šonine ir pievagrybiais
Keptuvėje - svieste kepta lašiša su šparagais (smidrais) ir česnakais
Bulvių leistinukai su sūriu ir spirgučiais
MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
UŽKANDIS SU ŠONINE
Brokolių ir šoninės apkepas
Puikus užkandis vakarui
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
Tradicinės vokiškos bulvių salotos
TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Grybai su šonine
Pasta Carbonara - makaronai su šonine, kaiušinių tryniais ir sūriu
Wedge salad - trikampės sūrio su mėlynuoju pelėsiu salotos, šonine ir vyšniniais pomidorais
KEPTA ŠONINĖ ANT LAUŽO
Havajietiški sumuštiniai
Kepta kiaulienos šoninė rankovėje
Vištienos suktinukai su šonine, įdaryti paprika ir varškės sūreliu
Šalto rūkymo šoninė ir nugarinė
Cukinijų apkepas su parmezano sūriu