Jogurtinė duonelė keptuvėje
Kategorija: Užkandžiai / Vegetariški / Veganiški
Ingredientai
- Miltai: 230 g
- Graikiškas jogurtas: 350 g (pakuotė)
- Kepimo milteliai: 2 a.š.
- Druska: 1/2 a.š.
- Alyvuogių aliejus: duonelėms aptepti
- Džiovinti raudonėliai: duonelėms apibarstyti (nebūtina)
Recepto paruošimas
1. Į dubenį suberti miltus ir kepimo miltelius.
2. Sudėti jogurtą ir įberti druskos.
3. Užminkyti minkštą tešlą. Ji neturi būti visiškai vientisa.
4. Ant miltais pabarstyti stalviršio tešlą padalinti į 6 gabalėlius ir rankomis suformuoti pailgas duoneles.
5. Įkaitinti sausą keptuvę ant žemos kaitros ir po vieną iškepti duoneles. Kepti kol abi pusės gražiai apskrus.
6. Iškeptas duoneles aptepti alyvuogių aliejumi ir pabarstyti džiovintais raudonėliais.
Raktažodžiai:
Kepiniai, duonelės, graikiško jogurto duonelės, greitai paruošiamos duonelės, plokščiaduonės
Greitos jogurto duonelės keptuvėje (be kildinimo)
Kumpgio, agurko suktinukai su traškia duonele
duonelės sumuštinis su rūkyta lašiša ir avokadu
Vegetariška pica su keptom daržovėm
Kebabas pitoje su vištiena
Sukta duonelė su žolelėmis, džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Grikių trapučiai
Grikių trapučiai
Šilta špinatų maskarponės užtepėlė
Sumuštiniai su burrata sūriu ir kumpiu
Keptas camembert sūris su figomis
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Trapūs varškiniai žagarėliai
Bananų duona su riešutais
Bananų duona su riešutų sviestu ir šokoladu
Minkšta bananų duona su šokoladu
Turkiška duona keptuvėje
Veganiška beglitiminė moliūgų tarta - pyragas
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Brusketa su saulėje džiovintais pomidorais ir mocarela
Kukurūzų duona
Panini sumuštinis su vištiena
Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje
Sveiki avižiniai sausainiai