Kebabas pitoje su vištiena

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Užkandžių receptai


Kebabas pitoje su vištiena

Paskelbė:

Ingredientai

  • "pita" duonelės: 3 (1 duonelė - ~12 centimetrų skersmens)
  • vištienos krūtinėlė: ~250 gramų
  • aliejus: 1 šaukštelio
  • druska: žiupsnelio
  • kario prieskoniai
Daržovės (galite reguliuoti pagal savo skonį):
  • salotų lapai: kelių
  • saldžiosios paprikos: 0,5
  • kitos mėgstamos
Padažui:
  • graikiškas jogurtas: 150 gramų
  • česnakas: 1 skiltelės
  • svogūnų laiškai: kelių
  • šviežios arba džiovintos prieskoninės žolelės
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais. į

2. Įpilkite į keptuvę maždaug vieną šaukštelį aliejaus ir pakepinkite vištieną.

3. Įberkite druskos pagal savo skonį ir kario prieskonių. Pabaikite kepti, kol vištiena bus iškepusi.

4. Tada susmulkinkite česnaką, svogūno laiškus, pagal savo skonį įberkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių ir viską sumaišykite su graikišku natūraliu jogurtu (mano buvo 2 procentimetrų riebumo).

5. Tuomet supjaustykite atskirai daržoves.

6. Pita duoneles pakaitinkite kelias minutes orkaitėje (kad jos šiek tiek išsipūstų).

7. Išėmę iš orkaitės nupjaukite galiukus (jos pasidarys tarsi kišenėlės) ir dėkite į pitos vidų daržoves, vištieną bei pasiruoštą padažą. Lepinkitės!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook