Avižinės varškės bandelės su sėklomis, karšto oro gruzdintuvėje

Kategorija: Užkandžiai


Avižinės varškės bandelės su sėklomis, karšto oro gruzdintuvėje

Paskelbė:
27 Spalio 2024

Ingredientai

  • Avižiniai dribsniai: 100 g
  • Varškė (9%): 200 g
  • Kiaušinis: 1 vnt.
  • Moliūgų sėklos: 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamo sėklos: 1 valgomasis šaukštas
  • Druska: žiupsnelis
  • Vanduo: 50 ml



Recepto paruošimas

1. Į dubenį suberkite avižinius dribsnius ir varškę.

2. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir supilkite vandenį.

3. Viską gerai išmaišykite, kol gausite vientisą masę.

4. Rankomis suformuokite norimo dydžio bandeles ir dėkite jas į karšto oro gruzdintuvę.

5. Kepkite apie 15 minučių 180 °C temperatūroje.

6. Prieš baigiant kepti, apibarstykite sezamo sėklomis.

7. Išimkite ir mėgaukitės dar šiltomis bandelėmis su mėgstamu pagardu ar užkandžiu.

8. Santrauka: Avižinės varškės bandelės su sėklomis – tai puikus baltymų ir skaidulų šaltinis, tinkantis tiek pusryčiams, tiek užkandžiams. Eksperimentuokite su ingredientais, norėdami atrasti savo mėgstamiausią variantą.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: