Receptas: Vieno kąsnio bandelės su dešrele
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- bemielė sluoksniuotos tešlos: 1 (dideliais lakštais)
- mėgiamos pieniškos dešrelės: 4-5
- kiaušinių trynių: 1
- sezamo sėklų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sluoksniuotą tešlą atitirpiname. Šiek tiek pakočiojame.
2. Tuomet dedame dešrelę ir dar šiek tiek jos (kad būtų sulyg tešlos kraštais) ir apsukame vieną kartą. Likusią tešlą nupjauname bei tai pakartojame dar du kartus. Viską supjaustome maždaug piršto storio riekelėmis.
3. Tada sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu, pabarstome sezamo sėklomis, šauname į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame, kol dailiai apskrus. Skanaujame!
Panašūs receptai
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Karšti vieno kąsnio - sluoksniuotos tešlos užkandžiai su dešrelėmis
Karšti vieno kąsnio - sluoksniuotos tešlos užkandžiai su dešrelėmis
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu
Bandelės su lašinukais
Sluoksniotos tešlos kąsniukai su vištiena
Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje
Dešrainis su daržovėmis