Receptas: Vieno kąsnio bandelės su dešrele
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- bemielė sluoksniuotos tešlos: 1 (dideliais lakštais)
- mėgiamos pieniškos dešrelės: 4-5
- kiaušinių trynių: 1
- sezamo sėklų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sluoksniuotą tešlą atitirpiname. Šiek tiek pakočiojame.
2. Tuomet dedame dešrelę ir dar šiek tiek jos (kad būtų sulyg tešlos kraštais) ir apsukame vieną kartą. Likusią tešlą nupjauname bei tai pakartojame dar du kartus. Viską supjaustome maždaug piršto storio riekelėmis.
3. Tada sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu, pabarstome sezamo sėklomis, šauname į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame, kol dailiai apskrus. Skanaujame!
Panašūs receptai

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais

KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Karšti vieno kąsnio - sluoksniuotos tešlos užkandžiai su dešrelėmis

Karšti vieno kąsnio - sluoksniuotos tešlos užkandžiai su dešrelėmis

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS

Sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu

Bandelės su lašinukais

Sluoksniotos tešlos kąsniukai su vištiena

Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis

Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės

Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje

Dešrainis su daržovėmis