Klasikinis sūrainis
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingridientai:
Į mėsą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite 4 bandelės dydžio kepsnelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepsnelius. Kepkite po 3-5 minutes kiekvieną pusę.
Bandeles perpjaukite į dvi dalis. Majonezu ištepkite apatinę dalį, o viršutinę – pomidorų padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite salotos lapą, 1 riekelę sūrio, kepsnį ir antrą riekelę sūrio. Pabarstykite svogūnais ir uždėkite viršutinę bandelės dalį.
Mėsainis paruoštas. Skanaus!
- 4 mėsainių bandelės
- 500g kapotos jautienos
- 8 riekelės čederio sūrio
- 50g majonezo
- 70g pomidorų padažo
- 4 lapai gūžinių salotų
- 1/2 smulkinto svogūno
- Pipirų
- Druskos
Į mėsą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite 4 bandelės dydžio kepsnelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepsnelius. Kepkite po 3-5 minutes kiekvieną pusę.
Bandeles perpjaukite į dvi dalis. Majonezu ištepkite apatinę dalį, o viršutinę – pomidorų padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite salotos lapą, 1 riekelę sūrio, kepsnį ir antrą riekelę sūrio. Pabarstykite svogūnais ir uždėkite viršutinę bandelės dalį.
Mėsainis paruoštas. Skanaus!
Panašūs receptai

Naminiai mėsainiai su lašiša

Klasikinis sūrainis - cheeseburger

Mėsainis Insanity

Mini pusryčių picos

Mėsainiai su traškia vištiena, kukurūzų dribsniuose, orkaitėje

Įdarytos pusryčių bandelės su dešra ir sūriu

Amerikietiški Mėsainiai

Mielinės mėsainių bandelės

Čili dešrainiai

Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu

Sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu

Virti Benedikto kiaušiniai be acto