Sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- sluoksniuota bemielė tešla: 500 gramų
- sezamo sėklos: 1 valgomojo šaukšto
- vytintas kumpis: ~50 gramų (idealiai man tinka Švarcvaldo arba Serano)
- kiaušiniai: 1
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite į dvi dalis.
2. Tada ant kiekvieno gabaliuko dėkite po riekelę vytinto kumpio ir susukite į volelį.
3. Tuomet dėkite į keksiuko formelę, kad bekepant išlaikytų gražią formą.
4. Patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
5. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Skanaukite!
Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Keptas kumpio ir sūrio užkandis
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Prancūziški kepti rageliai su sūriu ir kumpiu
Sluoksniotos tešlos kąsniukai su vištiena
Sumuštiniai su burrata sūriu ir kumpiu
Raudoni ikrai vieno kąsnio krepšeliuose
Nesaldžios česnakinės bandelės - Ukrainietiškos pampuškos
UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
Klasikinis sūrainis
Nesaldūs užkandiniai pyragėliai su faršu
Kumpgio, agurko suktinukai su traškia duonele
Kiaušinis keptas bandelėje
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje
Bandelės su lašinukais
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Bandelės su mėsa
Samsa - Uzbekiški pyragėliai su mėsa
Grikių trapučiai
Grikių trapučiai