Kepta duona karšto oro gruzdintuvėje

Kategorija: Užkandžių receptai


Kepta duona karšto oro gruzdintuvėje

Paskelbė:

Ingredientai

  • Duona: 0,5 kepalo
  • Česnakai: 1 skiltelė
Padažui:
  • Graikiškas jogurtas: 3 valg. š.
  • Kreminis sūris: 1,5 valg. š.
  • Česnakų granulės: 1 arb. š.
  • Svogūnų granulės: 1 arb. š.
  • Malta aitrioji paprika: 0,5 arb. š.
  • Krapai: kelios šakelės (arba 0,5 arb. š. džiovintų)
  • Vorčesterio padažas: 1 arb. š.
  • Druska: pagal skonį

Recepto paruošimas

1. Duonos riekes supjaustyti norimo pločio juostelėmis ir apipurkšti ar aptepti plonu aliejaus sluoksniu.

2. Duonos lazdeles išdėlioti karšto oro gruzdintuvėje vienu sluoksniu taip, kad tarpusavyje nesiliestų.

3. Kepti 200 C temperatūroje 7 min. Iškepusias juosteles įtrinti česnako skiltele.

4. Padažui sudėti į dubenėlį graikiška jogurtą

5. Prie jogurto dėti kreminį sūrį.

6. Įpilti vorčesterio padažo

7. Galiausiai į dubenėlį suberti visus prieskonius.

8. Viską gerai išmaišyti ir patiekti su kepta duona.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook