Kepta duona karšto oro gruzdintuvėje
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- Duona: 0,5 kepalo
- Česnakai: 1 skiltelė
Padažui:
- Graikiškas jogurtas: 3 valg. š.
- Kreminis sūris: 1,5 valg. š.
- Česnakų granulės: 1 arb. š.
- Svogūnų granulės: 1 arb. š.
- Malta aitrioji paprika: 0,5 arb. š.
- Krapai: kelios šakelės (arba 0,5 arb. š. džiovintų)
- Vorčesterio padažas: 1 arb. š.
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Duonos riekes supjaustyti norimo pločio juostelėmis ir apipurkšti ar aptepti plonu aliejaus sluoksniu.
2. Duonos lazdeles išdėlioti karšto oro gruzdintuvėje vienu sluoksniu taip, kad tarpusavyje nesiliestų.
3. Kepti 200 C temperatūroje 7 min. Iškepusias juosteles įtrinti česnako skiltele.
4. Padažui sudėti į dubenėlį graikiška jogurtą
5. Prie jogurto dėti kreminį sūrį.
6. Įpilti vorčesterio padažo
7. Galiausiai į dubenėlį suberti visus prieskonius.
8. Viską gerai išmaišyti ir patiekti su kepta duona.
Panašūs receptai

Kepta duona su sūriu, česnaku ir majonezu kaip bare

Kepti sumuštiniai su krabų lazdelėmis, marinuotais agurkais ir sūriu

Kepti tuno sumuštiniai su majonezu, orkaitėje

Morkytės fri karšto oro gruzdintuvėje

Rūkytos žuvies ir kiaušinių užtepėlė

Bulvių kąsneliai su varškės užtepėle ir silke

Tuno užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais

Skumbrės užtepėlė be majonezo

Keptos duonos tortas

Smash burger tacos su mėsa ir sūriu

Pikantiška krabų lazdelių užtepėlė su ikrais ir sūriu

Pusryčių sumuštiniai su tunu ir raugintais agurkėliais