Aštrūs kalakutienos taco
Kategorija: Užkandžiai / Kalakutiena
Ingridientai
- 8 nedideli tortilijų lakštai
- 1 puodelis pjaustytos kepto kalakuto mėsos
- Aštrus padažas
- 1/2 puodelio gvakamolės
- 1/2 puodelio pico de gallo
- Tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimas
- Ant viryklės ugnies pašildykite tortilijas, kad atsirastų apskrudusios dėmės.
- Pašildykite kalakuto mėsą ir sumaišykite su aštriu padažu.
- Dėkite vieną tortiliją (po du vienam taco) ant kitos ir išdėliokite po lygiai kalakutą, gvakamolę, pico de gallo, sūrį ir dar kelis lašus aštraus padažo. Turite pagaminti 4 tacos.
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
GUACAMOLE (GVAKAMOLĖ) | PADAŽAS
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Šventinis su prieskoniais keptas kalakutas
Enčilados su vištiena ir špinatais
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tortas „Juodasis miškas“
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Jautienos troškinys su daržovėmis
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais
Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
NAMINIAI MACARONS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė