Šventinis sūrio vyniotinis su malta mėsa

Kategorija: Užkandžių receptai


Šventinis sūrio vyniotinis su malta mėsa

Paskelbė:

Ingredientai

  • Sūris: 350 g (fermentinis)
  • Kiaušiniai: 6 vnt.
  • Majonezas: 250 g
  • Malta mėsa: 500 g
  • Prieskoniai mėsai: mėgstami
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį



Recepto paruošimas

1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti ir sudėti į dubenį.

2. Prie sūrio sudėti visą majonezą.

3. Įmušti 5 kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.

4. Didesnę kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi ir jį šiek tiek patepti aliejumi.

5. Sūrio masę paskirstyti ant popieriaus ir dėti kepti į iki 200 C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 5 min.

6. Praėjus laikui orkaitės temperatūrą sumažinti iki 150 C temperatūros ir dar kepti 10 min.

7. Tuo tarpu į dubenį sudėti maltą mėsą, įmušti likusį kiaušinį, pagardinti mėgstamais prieskoniais ir druska. Gerai išmaišyti.

8. Ant iškepusio pagrindo paskleisti visą paruoštą mėsą.

9. Susukti vyniotinį, pakeliant kepimo popieriaus kraštą ir jį keliant aukštyn pamažu susukti. Vyniotinis turi būti siūle žemyn.

10. Vyniotinį kepti iki 190 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook