Aštri trinta moliūgų sriuba

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 100g Svogūnų
  • 20g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 250ml Pieno
  • 250ml Daržovių sultinio
  • 750g Moliūgų
  • 1vnt. Šviežių žalumynų
  • 1vnt. Čili pipirų

Gaminimas

  1. Puode (ar gilioje keptuvėje) įkaitiname alyvuogių aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, česnakus, moliūgą bei čili pipirą ir kepame 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
  2. Ant apkeptų daržovių supilame daržovių sultinį (tiks ir iš sultinio kubelių) ir verdame apie 15min.
  3. Suvirus daržovėms su sultiniu, supilame pieną ir viską gerai išplakame mikseriu.
  4. Sriubą patiekti apibarstytą šviežiomis žolelėmis (porais,petražolėmis) ir skrudintomis moliūgo sėklomis bei balta česnakine duonele.
VISO: 650 kcal, 84g angliavandenių, 18g baltymų, 34g riebalų, 0mg cholesterolio.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно