Aštri trinta moliūgų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 100g Svogūnų
- 20g Česnakų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 250ml Pieno
- 250ml Daržovių sultinio
- 750g Moliūgų
- 1vnt. Šviežių žalumynų
- 1vnt. Čili pipirų
Gaminimas
- Puode (ar gilioje keptuvėje) įkaitiname alyvuogių aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, česnakus, moliūgą bei čili pipirą ir kepame 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
- Ant apkeptų daržovių supilame daržovių sultinį (tiks ir iš sultinio kubelių) ir verdame apie 15min.
- Suvirus daržovėms su sultiniu, supilame pieną ir viską gerai išplakame mikseriu.
- Sriubą patiekti apibarstytą šviežiomis žolelėmis (porais,petražolėmis) ir skrudintomis moliūgo sėklomis bei balta česnakine duonele.
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Trinta morkų sriuba
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Aštri daržovių sriuba
Vegetariška Korma
Aštri topinambų sriuba
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Avižinė košė su cukinijomis
Avokade keptas kiaušinis
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
BULVIŲ IR MOLIŪGŲ APKEPAS
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
Sriuba su porais ir lašiša
Mėsainis Insanity
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Kepenėlių salotos su daržovėmis
AŠTRI ŽIRNIŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins