Aštri trinta moliūgų sriuba

Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 100g Svogūnų
- 20g Česnakų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 250ml Pieno
- 250ml Daržovių sultinio
- 750g Moliūgų
- 1vnt. Šviežių žalumynų
- 1vnt. Čili pipirų
Gaminimas
- Puode (ar gilioje keptuvėje) įkaitiname alyvuogių aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, česnakus, moliūgą bei čili pipirą ir kepame 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
- Ant apkeptų daržovių supilame daržovių sultinį (tiks ir iš sultinio kubelių) ir verdame apie 15min.
- Suvirus daržovėms su sultiniu, supilame pieną ir viską gerai išplakame mikseriu.
- Sriubą patiekti apibarstytą šviežiomis žolelėmis (porais,petražolėmis) ir skrudintomis moliūgo sėklomis bei balta česnakine duonele.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins

Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais

Sriuba su porais ir lašiša

Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis

Kepenėlių salotos su daržovėmis

Mėsainis Insanity

Avižinė košė su cukinijomis

Avokade keptas kiaušinis

Bulvių ir pomidorų užkepėlė

Aštri daržovių sriuba

Vegetariška Korma

Aštri topinambų sriuba

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Trinta česnakų ir morkų sriuba

Trinta morkų sriuba

AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS

BULVIŲ IR MOLIŪGŲ APKEPAS

ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE

AŠTRI ŽIRNIŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS

TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU

ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA

KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS

TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA

RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA