Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba
Kategorija: Sriubos
Reikės:
- 500 g konservuotų kukurūzų
- 5 stiklinių sultinio
- 100 ml natūralaus jogurto
- skiltelės česnako
- šaukšto aliejaus
- šaukštelio kmynų
- pusės šaukštelio malto imbiero
- pusės šaukštelio ciberžolės
- druskos
- maltų pipirų
- Kmynus nuplikome verdančiu vandeniu, nuvarviname ir pakepiname aliejuje. Po minutės sudedame smulkintą česnaką ir visus prieskonius.
- Užviriname sultinį, suberiame kukurūzus, kepintus prieskonius ir verdame ant mažos ugnies apie 15 minučių.
- Išvirusią sriubą sutriname trintuvu, sumaišome su jogurtu ir išpilstome į dubenėlius. Kiekvieną lėkštę pabarstome konservuotais kukurūzais.
Raktažodžiai:
česnakas, ciberžolė, kmynai, konservuoti kukurūzai, maltas imbieras, natūralus jogurtas, sultinys, trinta sriuba, trinta kuruzu sriuba
MAKARONAI SU TUNU IR KONSERVUOTAIS KUKURŪZAIS
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Trinta vištienos sriuba
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Trinta paprikų sriuba
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Daržovių pyragas
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Aštri daržovių sriuba
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS
Kukurūzų ir krabų lazdelių mišrainė
Aštri trinta moliūgų sriuba
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Vištienos apkepas su daržovėmis
Svogūnų sriuba
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Raudonas picos padažas
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba