Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
Kategorija: Sriubos
RAMEN – yra klasikinė japoniška sriuba su makaronais. Ši sriuba yra su vištiena, daržovėmis ir nepakartojamu sultiniu, kuriam ypatingą skonį duoda sojų padažas, ryžių actas ir citrinžolės. Gaminama su RAMEN makaronais, kurie yra sukurti specialiai taip, kad karštame sultinyje išlaikytų puikią tekstūrą. Išmėginkite ir jūs!
1. Pirmiausiai išverdame makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų ir supjaustome juos stambiais gabalais.
2. Paruošiame vištienos sultinį.
3. Vištienos filė pakepame keptuvėje, kol įgaus gražią spalvą, ir leidžiame atvėsti.
4. Pagniaužome citrinžoles, susmulkiname česnaką, laiškinius svogūnus, PAK CHOI salotas bei vištienos filė ir viską kartu sudedame į sultinį. Paverdame ant mažos ugnies keletą minučių, išimame citrinžoles.
5. Sudedame makaronus į sultinį, išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių bei įpilame sojų padažo ir ryžių acto.
6. Makaronus ir juostelėmis supjaustytą vištieną išskirstome į keturis dubenėlius.
7. Į kiekvieną dubenėlį įpilame sultinio.
8. Užbarstome smulkintos aitriosios raudonos paprikos ir smulkintų kalendrų. Patiekiame karštą.
9. Patarimas. Nepamirškite išimti citrinžolių prieš patiekiant sriubą.
Ingredientai
- Santa Maria Ramen Noodles: 1 pakelio
- vištienos sultinys: 1 litro
- vištienos filė: 4 vienetų
- česnakas: 2 skiltelių
- laiškiniai svogūnai: 4 vienetų
- citrinžolių stiebai: 4 vienetų
- salotos "pak choi": 1 vieneto
- žaliosios citrinos: 0,5 vieneto
- Santa Maria Thai Soya Sauce: 1 valgomojo šaukšto
- ryžių actas: 1 valgomojo šaukšto
- raudonos aitriosios paprikos: 1 vieneto
- šviežios kalendros
- Santa Maria Akmens druska
- Santa Maria Pipirai Tellicherry
Recepto paruošimas
1. Pirmiausiai išverdame makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų ir supjaustome juos stambiais gabalais.
2. Paruošiame vištienos sultinį.
3. Vištienos filė pakepame keptuvėje, kol įgaus gražią spalvą, ir leidžiame atvėsti.
4. Pagniaužome citrinžoles, susmulkiname česnaką, laiškinius svogūnus, PAK CHOI salotas bei vištienos filė ir viską kartu sudedame į sultinį. Paverdame ant mažos ugnies keletą minučių, išimame citrinžoles.
5. Sudedame makaronus į sultinį, išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių bei įpilame sojų padažo ir ryžių acto.
6. Makaronus ir juostelėmis supjaustytą vištieną išskirstome į keturis dubenėlius.
7. Į kiekvieną dubenėlį įpilame sultinio.
8. Užbarstome smulkintos aitriosios raudonos paprikos ir smulkintų kalendrų. Patiekiame karštą.
9. Patarimas. Nepamirškite išimti citrinžolių prieš patiekiant sriubą.
Raktažodžiai:
makaronai, vistiena, paukstiena, ramen, ramen makaronai, sriuba, vistienos file, sultinys, vistienos sultinys, svogunai, cesnakas, ryziu actas, zaliosios citrinos, paprikos, kalendros, salotos
Traškūs vištienos tako
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
Vištienos fajitos su ypač daug daržovių
Thai Wok su vištiena
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Vištienos sriuba su makaronais ir bulvėmis
Enčilados su vištiena ir špinatais
Lašišos iešmeliai
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte
Tom kha gai tailandieška sriuba su vištiena ir daržovėmis
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Avgolemono sriubyte
TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA
KEPTŲ DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS SALOTOS SU MAKARONAIS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
Aštri cukinijų sriuba
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
Tailandietiški makaronai su vištiena
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai
Kreminė vištiena su grybais