Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba

Kategorija: Sriubos


Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba

Paskelbė:
28 Balandžio 2022
RAMEN – yra klasikinė japoniška sriuba su makaronais. Ši sriuba yra su vištiena, daržovėmis ir nepakartojamu sultiniu, kuriam ypatingą skonį duoda sojų padažas, ryžių actas ir citrinžolės. Gaminama su RAMEN makaronais, kurie yra sukurti specialiai taip, kad karštame sultinyje išlaikytų puikią tekstūrą. Išmėginkite ir jūs!



Ingredientai



  • Santa Maria Ramen Noodles: 1 pakelio
  • vištienos sultinys: 1 litro
  • vištienos filė: 4 vienetų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • laiškiniai svogūnai: 4 vienetų
  • citrinžolių stiebai: 4 vienetų
  • salotos "pak choi": 1 vieneto
  • žaliosios citrinos: 0,5 vieneto
  • Santa Maria Thai Soya Sauce: 1 valgomojo šaukšto
  • ryžių actas: 1 valgomojo šaukšto
  • raudonos aitriosios paprikos: 1 vieneto
  • šviežios kalendros
  • Santa Maria Akmens druska
  • Santa Maria Pipirai Tellicherry

Recepto paruošimas



1. Pirmiausiai išverdame makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų ir supjaustome juos stambiais gabalais.
2. Paruošiame vištienos sultinį.
3. Vištienos filė pakepame keptuvėje, kol įgaus gražią spalvą, ir leidžiame atvėsti.
4. Pagniaužome citrinžoles, susmulkiname česnaką, laiškinius svogūnus, PAK CHOI salotas bei vištienos filė ir viską kartu sudedame į sultinį. Paverdame ant mažos ugnies keletą minučių, išimame citrinžoles.
5. Sudedame makaronus į sultinį, išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių bei įpilame sojų padažo ir ryžių acto.
6. Makaronus ir juostelėmis supjaustytą vištieną išskirstome į keturis dubenėlius.
7. Į kiekvieną dubenėlį įpilame sultinio.
8. Užbarstome smulkintos aitriosios raudonos paprikos ir smulkintų kalendrų. Patiekiame karštą.
9. Patarimas. Nepamirškite išimti citrinžolių prieš patiekiant sriubą.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: