Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
Kategorija: Sriubos
Reikės:
500 g vištienos filė
200 g kreminio sūrio
400 g bulvių
150 g svogūnų
180 g morkų
sviesto pagal skonį
druskos pagal skonį
juodų maltų pipirų pagal skonį
žalumynų pagal skonį
3 vnt. lauro lapų
po 2 vnt. juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelių
Gaminame
* Į 3 l puodą sudėti mėsą ir užpilti vandeniu. Kai buljonas ims virti, pridėti 1 valgomąjį šaukštą druskos, juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelius, 2-3 lauro lapelius. Virti 20 minučių, tada mėsą ištraukti.
* Nuluptas bulves, svogūnus supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuoti arba supjaustyti kubeliais.
* Į verdantį sultinį supilti bulves ir nuo užvirimo momento virti 5-7 minutes.
* Tuo metu keptuvėje ant sviesto apkepti svogūną, po to suberti ir morkas. Apiberti druska, maltais pipirais. Tada viską supilti į puodą ir virti dar 5-7 minutes.
* Tada supilti pjaustytą mėsą. Virti 3-4 minutes, suberti sūrį, gerai išmaišyti ir išjungi ugnį.
* Prieš patiekiant apiberti žalumynais. Galima tiekti su skrebučiais.
Skanaus.
500 g vištienos filė
200 g kreminio sūrio
400 g bulvių
150 g svogūnų
180 g morkų
sviesto pagal skonį
druskos pagal skonį
juodų maltų pipirų pagal skonį
žalumynų pagal skonį
3 vnt. lauro lapų
po 2 vnt. juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelių
Gaminame
* Į 3 l puodą sudėti mėsą ir užpilti vandeniu. Kai buljonas ims virti, pridėti 1 valgomąjį šaukštą druskos, juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelius, 2-3 lauro lapelius. Virti 20 minučių, tada mėsą ištraukti.
* Nuluptas bulves, svogūnus supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuoti arba supjaustyti kubeliais.
* Į verdantį sultinį supilti bulves ir nuo užvirimo momento virti 5-7 minutes.
* Tuo metu keptuvėje ant sviesto apkepti svogūną, po to suberti ir morkas. Apiberti druska, maltais pipirais. Tada viską supilti į puodą ir virti dar 5-7 minutes.
* Tada supilti pjaustytą mėsą. Virti 3-4 minutes, suberti sūrį, gerai išmaišyti ir išjungi ugnį.
* Prieš patiekiant apiberti žalumynais. Galima tiekti su skrebučiais.
Skanaus.
Raktažodžiai:
vistienos sriuba, sriuba, sriubos receptai, prancuziska sriuba, vistienos ir surio sriuba, surio sriuba
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Vištienos ir cukinijų apkepas
Prancūziška svogūnų sriuba
Kopūstainis
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
Farširuoti mėsos kukuliukai
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Raudonojo aksomo tortas
Šokoladinis karamelinis pyragas
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Keptuvėje paruošti balandėliai
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
Trinta česnakų ir morkų sriuba
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
Su kadagio uogomis virtas jaučio liežuvis