PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Kategorija: Sriubos
- perlinės kruopos: 100 gramų
- vištienos sparneliai: 4
- svogūnai: 1
- vanduo: 1 litro
- morkos: 3 (nedidelės)
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- druska
- pipirai
- petražolės
- grietinė
- Pirmiausia perlines kruopas užmerkite iš vakaro.
- Tuomet vištienos sparnelius užkaiskite puode bei virkite ant mažos ugnies maždaug 60 minučių. Išvirusius išimkite, mėsą nuimkite nuo kaulų, jei reikia, didesnius gabaliukus pasmulkinkite bei sudėkite atgal į puodą.
- Tada keptuvėje ištirpinkite sviestą, jame apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Morkas supjaustykite griežinėliais. Viską sudėkite į puodą su vištiena. Kruopas kelis kartus perplaukite bei taipogi sudėkite į puodą. Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
- Virkite ant mažos ugnies maždaug 30-40 minučių arba kol kruopos bei morkos bus išvirusios. Patiekite su grietine, pabarsčiusios kapotomis petražolėmis. Skanaukite!
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR DARŽOVĖMIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
Kiaušinius dažome natūraliai
“Pagerinta” perlinių kruopų košė
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI