AVIENOS SRIUBA
Kategorija: Sriubos / Aviena
- avienos mėsa: ~500 gramų
- avienos kauliukai: poros
- svogūnai: 2
- paprikos: 1
- morkos: 2
- bulvės: 5
- česnakas: 2 skiltelių
- avienos prieskoniai
- druska
- pipirai
- Iš pradžių puode aliejuje apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kai jau suminkštėja sudėkite gabaliukais supjausytą avieną bei apkepinkite. Tuomet sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytas morkas ir paprikas. Viską vėl pakepinkite, uždenkite dangčiu bei patroškinkite maždaug 30 minučių.
- Po to pabarstykite druska, pipirais ir avienos prieskoniais, užpilkite verdančiu vandeniu, įdėkite avienos kauliukus bei virkite maždaug 90 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei dar palikite virti maždaug pusvalandį (avieną reikia virti ilgai, kad būtų minkšta). Kai jau išverda nuimkite nuo ugnies, įspauskite česnako, uždenkite bei palikite pastoveti 5-10 minučių. Patiekite ir mėgaukitės!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Sotus avienos ragu
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kiaušinius dažome natūraliai
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Šaltiena
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
AŠTRI ŽIRNIŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS
Prancūziška svogūnų sriuba
Sriuba su porais ir lašiša
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Mielinės spurgos su džemu
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS