Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai

Kategorija: Grill / Lauke / Aviena


Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai

Paskelbė:
30 Geg. 2020

Ingredientai:


  • avienos šonkauliukai: 2-2,5 kilogramo
  • sausas baltas vynas: 1 taurės
  • granatų sultys: 3 valgomųjų šaukštų
  • kalendros šakelės: kelių
  • svogūnų laiškai: pagal skonį
  • česnakas: 2 skiltelių
  • kalendra: 1 valgomojo šaukšto
  • jūros druska

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pasigaminame marinatą: Svogūno laiškus ir kalendros šakeles itin smulkiai supjaustome.
  3. Nuluptas česnako skilteles, vieną šaukštelį druskos ir kalendros grūdelius sugrūdame grūstuvėje.
  4. Tada pjaustytus svogūnų laiškus, kalendros lapelius sumaišome su česnako mase, baltuoju vynu ir granatų sultimis.
  5. Po to avienos šonkauliukus supjaustome porcijomis po du kauliukus, sudedame į didelį dubenį, užpilame marinatu.
  6. Paliekame maždaug 6 valandas marinuotis.
  7. Paskui išmarinuotus šonkauliukus kepame ant gerai įkaitusių anglių maždaug 20 minučių arba kol pilnai iškeps. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: