ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
Kategorija: Sriubos
- morkos: 2-3
- faršas: 150-200 gramų (naudotas maišytas jautienos ir kiaulienos)
- svogūnai: 1
- saldžios raudonosios paprikos: 0,5
- sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
- maltos saldžiosios paprikos milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
- aitriosios paprikos milteliai: žiupsnelio
- sultinys: 250 mililitrų (naudotas daržovių)
- pienas: 250 mililitrų
- druska
- Iš pradžių puode ištirpinkite sviestą. Jame porą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, dėkite smulkiai supjaustytas morkas bei patroškinkite keletą minučių. Tuomet įdėkite faršą bei smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, maišydamos apkepinkite, kol faršas pakeičia spalvą, o paprika kiek suminkštėja.
- Tada suberkite aitriosios bei saldžiosios paprikos miltelius, pasūdykite pagal savo skonį. Pilkite sultinį bei virkite uždengusios maždaug 15 minučių, kol suminkštėja morkos. Prieš pabaigą įpilkite pieno, užvirkite bei patiekite. Mėgaukitės.:)
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šniceliai su balta duona ir padažu
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
AVIENOS SRIUBA
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Sotus avienos ragu
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KARIU IR KOKOSO PIENU
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS