Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže
Kategorija: Patiekalai iš avienos

Ingredientai
- avienos kumpis: 600 gramų
- morkos: 2
- svogūnai: 2
- pipirai: žiupsnio
- druska: pagal skonį
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- vanduo: 200 mililitrų
- sviestas: 30 gramų
- aliejus: šlakelio
- džiovintas čiobrelis: žiupsnio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia avieną išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Kumpį supjaustykite maždaug kąsnio dydžio gabaliukais.
3. Svogūną pasmulkinkite.
4. Morkas supjaustykite pusžiedžiais.
5. Aliejuje pakepinkite svogūną, sudėkite avienos kumpio gabaliukus. Pakepinkite kelias minutes, kad šiek tiek apskrustų.
6. Tuomet suberkite morkas, užpilkite vandeniu ir sudėkite garstyčias. Pagardinkite druska, pipirais, čiobreliu ir patroškinkite maždaug 25 minutes.
7. Patiekite su pasirinktu garnyru, o man asmeniškai skaniausia tiesiog su juodos duonos riekele. Skanaus!
Panašūs receptai

AVIENOS SRIUBA

Avienos troškinys su baklažanais

TROŠKINTA AVIENA SU BULVĖMIS

AVIENOS ŠAŠLYKAS

Sotus avienos ragu

Gruziniškas avienos troškinys

Airiškas avienos troškinys

Avienos šašlykas su gazuotu mineraliniu, citrinomis ir pomidorais

Kaukazietiškas avienos šašlykas

Kepti avienos kepsneliai su bulvėmis ir svogūnais

Troškinta aviena su bulvėmis

Keptuvėje kepti avienos gabaliukai su bulvėmis