Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže

Kategorija: Patiekalai iš avienos


Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže

Paskelbė:

Ingredientai

  • avienos kumpis: 600 gramų
  • morkos: 2
  • svogūnai: 2
  • pipirai: žiupsnio
  • druska: pagal skonį
  • grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
  • vanduo: 200 mililitrų
  • sviestas: 30 gramų
  • aliejus: šlakelio
  • džiovintas čiobrelis: žiupsnio


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia avieną išvirkite pasūdytame vandenyje.

2. Kumpį supjaustykite maždaug kąsnio dydžio gabaliukais.

3. Svogūną pasmulkinkite.

4. Morkas supjaustykite pusžiedžiais.

5. Aliejuje pakepinkite svogūną, sudėkite avienos kumpio gabaliukus. Pakepinkite kelias minutes, kad šiek tiek apskrustų.

6. Tuomet suberkite morkas, užpilkite vandeniu ir sudėkite garstyčias. Pagardinkite druska, pipirais, čiobreliu ir patroškinkite maždaug 25 minutes.

7. Patiekite su pasirinktu garnyru, o man asmeniškai skaniausia tiesiog su juodos duonos riekele. Skanaus!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook