Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže
Kategorija: Patiekalai iš avienos
Ingredientai
- avienos kumpis: 600 gramų
- morkos: 2
- svogūnai: 2
- pipirai: žiupsnio
- druska: pagal skonį
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- vanduo: 200 mililitrų
- sviestas: 30 gramų
- aliejus: šlakelio
- džiovintas čiobrelis: žiupsnio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia avieną išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Kumpį supjaustykite maždaug kąsnio dydžio gabaliukais.
3. Svogūną pasmulkinkite.
4. Morkas supjaustykite pusžiedžiais.
5. Aliejuje pakepinkite svogūną, sudėkite avienos kumpio gabaliukus. Pakepinkite kelias minutes, kad šiek tiek apskrustų.
6. Tuomet suberkite morkas, užpilkite vandeniu ir sudėkite garstyčias. Pagardinkite druska, pipirais, čiobreliu ir patroškinkite maždaug 25 minutes.
7. Patiekite su pasirinktu garnyru, o man asmeniškai skaniausia tiesiog su juodos duonos riekele. Skanaus!
Panašūs receptai
AVIENOS SRIUBA
Avienos troškinys su baklažanais
TROŠKINTA AVIENA SU BULVĖMIS
AVIENOS ŠAŠLYKAS
Sotus avienos ragu
Gruziniškas avienos troškinys
Airiškas avienos troškinys
Avienos šašlykas su gazuotu mineraliniu, citrinomis ir pomidorais
Kaukazietiškas avienos šašlykas
Kepti avienos kepsneliai su bulvėmis ir svogūnais
Troškinta aviena su bulvėmis
Keptuvėje kepti avienos gabaliukai su bulvėmis