Kaip panaikinti avienos kvapą?
Kategorija: Naudingi patarimai jūsų virtuvėje / Patiekalai iš avienos

Ingredientai
Pirmas būdas:
- avienos mėsa
- svogūnai
Antras būdas:
- avienos mėsa
- virintas šaltas vanduo
- actas
- lauro lapeliai
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmas būdas: Su aviena virti 2 perpus perpjautus svogūnus, o bebaigiant virti juos išimame.
2. Antras būdas: Pamirkome avieną virintame šaltame vandenyje, į kurį įpilame acto bei įdedame lauro lapelių ir pipirų. Taip pat galima dėti svogūno arba česnako. Štai ir viskas. Paprasta, bet veiksminga. :)
Panašūs receptai

AVIENOS SRIUBA

Gruziniškas avienos troškinys

Kaukazietiškas avienos šašlykas

Avienos šašlykas

Airiškas avienos troškinys

Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai

Troškinta aviena su kopūstais

Avienos troškinys su baklažanais

Avienos plovas (plovo receptas)

Kepti avienos kepsneliai su bulvėmis ir svogūnais

Keptuvėje kepti avienos kepsneliai su daržovių garnyru, pagardintu medumi

Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže