Kaip panaikinti avienos kvapą?
Kategorija: Naudingi patarimai jūsų virtuvėje / Patiekalai iš avienos
Ingredientai
Pirmas būdas:
- avienos mėsa
- svogūnai
Antras būdas:
- avienos mėsa
- virintas šaltas vanduo
- actas
- lauro lapeliai
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmas būdas: Su aviena virti 2 perpus perpjautus svogūnus, o bebaigiant virti juos išimame.
2. Antras būdas: Pamirkome avieną virintame šaltame vandenyje, į kurį įpilame acto bei įdedame lauro lapelių ir pipirų. Taip pat galima dėti svogūno arba česnako. Štai ir viskas. Paprasta, bet veiksminga. :)
Panašūs receptai
AVIENOS SRIUBA
Gruziniškas avienos troškinys
Kaukazietiškas avienos šašlykas
Avienos šašlykas
Airiškas avienos troškinys
Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai
Troškinta aviena su kopūstais
Avienos troškinys su baklažanais
Avienos plovas (plovo receptas)
Kepti avienos kepsneliai su bulvėmis ir svogūnais
Keptuvėje kepti avienos kepsneliai su daržovių garnyru, pagardintu medumi
Beatos avienos troškinys su svogūnais, garstyčių padaže