Kaip panaikinti avienos kvapą?

Kategorija: Naudingi patarimai jūsų virtuvėje / Patiekalai iš avienos


Kaip panaikinti avienos kvapą?

Paskelbė:

Ingredientai

Pirmas būdas:
  • avienos mėsa
  • svogūnai
Antras būdas:
  • avienos mėsa
  • virintas šaltas vanduo
  • actas
  • lauro lapeliai
  • pipirai


Recepto paruošimas

1. Pirmas būdas: Su aviena virti 2 perpus perpjautus svogūnus, o bebaigiant virti juos išimame.

2. Antras būdas: Pamirkome avieną virintame šaltame vandenyje, į kurį įpilame acto bei įdedame lauro lapelių ir pipirų. Taip pat galima dėti svogūno arba česnako. Štai ir viskas. Paprasta, bet veiksminga. :)

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook

Raktažodžiai:

Mėsos patiekalai, aviena