Gruziniškas avienos troškinys
Kategorija: Aviena
Ingredientai
- aviena: 1 kilogramo
- gruziniški prieskoniai
- geltonosios paprikos: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- svogūnai: 2
- druska
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia avieną maždaug valandą laiko verdame pasūdytame vandenyje.
2. Po to supjaustome avieną gabaliukais.
3. Tada supjaustome papriką, česnaką ir svogūnus.
4. Viską troškiname keptuvėje, įberiame pagal savo skonį gruziniškų prieskonių. Patiekiame ir skanaujame!
TROŠKINTA AVIENA SU BULVĖMIS
Avienos troškinys su baklažanais
AVIENOS SRIUBA
Gruziniška aštri charčio sriuba iš avienos
Troškinta aviena su kopūstais
Troškinta aviena su kopūstais
Kaukazietiškas avienos šašlykas
Troškinta aviena su moliūgais
Gruziniškas avienos šašlykas
AVIENOS ŠAŠLYKAS
Sotus avienos ragu
Tikri tradiciniai čenakai su aviena
Tikras plovas kazane su aviena
Jautienos troškinys su raugintais agurkais
Avienos troškinys su daržovėmis "Navarietis"
Kepta aviena
Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai
Avienos šašlykas
AVIENOS PLOVAS
Troškinta aviena su kopūstais
Tikras plovas ant laužo su aviena (arba jautiena ar kiauliena)
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Vieno kąsnio kukuliai su jogurtiniu padažu
Avienos kepsnys-pjausnys su kaulu