Burokėlių lapų sriuba vos iš kelių ingredientų!
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- švieži burokėlių lapai: 5
- bulvės: 2
- mėsos sultinys: 1,5 litro
- druska ir pipirai (jeigu reikia, priklausomai nuo sultinio)
- grietinė (patiekimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves nuskutame bei supjaustome kubeliais.
2. Tuomet užviriname sultinį. Burokėlius smulkiai supjaustome. Daržoves dedame į mėsos sultinį bei verdame maždaug 20-30 minučių. Jeigu reikia, įberiame druskos ir pipirų.
3. Po to patiekiame su grietine ir skanaujame!
Karamelizuotų svogūnų ir burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba su pupelėmis ir džiovintais baravykais
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
Kaip ir kiek laiko reikia virti burokėlius?
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
ČENAKAI SU KIAULIENA
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Sriuba su porais ir lašiša
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Trinta paprikų sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS