Burokėlių lapų sriuba vos iš kelių ingredientų!

Ingredientai
- švieži burokėlių lapai: 5
- bulvės: 2
- mėsos sultinys: 1,5 litro
- druska ir pipirai (jeigu reikia, priklausomai nuo sultinio)
- grietinė (patiekimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves nuskutame bei supjaustome kubeliais.
2. Tuomet užviriname sultinį. Burokėlius smulkiai supjaustome. Daržoves dedame į mėsos sultinį bei verdame maždaug 20-30 minučių. Jeigu reikia, įberiame druskos ir pipirų.
3. Po to patiekiame su grietine ir skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kaip ir kiek laiko reikia virti burokėlius?

Burokėlių sriuba su pupelėmis ir džiovintais baravykais

Karamelizuotų svogūnų ir burokėlių sriuba

Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais

Trinta paprikų sriuba

Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais

Sriuba su porais ir lašiša

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba

Vištienos ir Feta sūrio sriuba

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS

ČENAKAI SU KIAULIENA

PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE

RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)

AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS

DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS

ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ