Skaniausia rūgštynių sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai:
– bulvės – 150 g
– morkos – 25 g
– svogūnų laiškai – 25 g
– svogūnas – 50 g
– kalendra – 25 g
– aliejus – 20 g
– rūgštynės – 100 g
– petražolės – 20 g
– krapai – 20 g
– kiaušiniai – 2-3 vnt
– druska, pipirai – pagal skonį
– česnakas – 2 skiltelės
– grietinė – patiekimui
– vanduo – 600 ml
Paruošimas:
1. Bulves supjaustyti kubeliais, svogūną ir morką smulkiai supjaustyti, žalumynus susmulkinti.
2. Ant įkaitintos keptuvės su aliejumi dėti svogūną ir morkas. Troškinti iki lengvai pagels ant lėtos ugnies 10-15 min.
3. Į puodą su vandeniu dėti bulves ir virti kol bus beveik gatavos. Sudėti keptas daržoves.
4. Dėti smulkiai sukapotus žalumynus – kalendrą,petražoles, krapus ir svogūnų laiškus, virti 5 min. Dėti rūgštynes, laikyti ant ugnies dar 2 min.
5. Dėti druską, pipirus, smulkintą česnaką ir nuimt nuo ugnies. Išpilstyti į lėkštes.
6. Patiekiant įdėti virto kiaušinio ir grietinės pagal pageidavimą.
– bulvės – 150 g
– morkos – 25 g
– svogūnų laiškai – 25 g
– svogūnas – 50 g
– kalendra – 25 g
– aliejus – 20 g
– rūgštynės – 100 g
– petražolės – 20 g
– krapai – 20 g
– kiaušiniai – 2-3 vnt
– druska, pipirai – pagal skonį
– česnakas – 2 skiltelės
– grietinė – patiekimui
– vanduo – 600 ml
Paruošimas:
1. Bulves supjaustyti kubeliais, svogūną ir morką smulkiai supjaustyti, žalumynus susmulkinti.
2. Ant įkaitintos keptuvės su aliejumi dėti svogūną ir morkas. Troškinti iki lengvai pagels ant lėtos ugnies 10-15 min.
3. Į puodą su vandeniu dėti bulves ir virti kol bus beveik gatavos. Sudėti keptas daržoves.
4. Dėti smulkiai sukapotus žalumynus – kalendrą,petražoles, krapus ir svogūnų laiškus, virti 5 min. Dėti rūgštynes, laikyti ant ugnies dar 2 min.
5. Dėti druską, pipirus, smulkintą česnaką ir nuimt nuo ugnies. Išpilstyti į lėkštes.
6. Patiekiant įdėti virto kiaušinio ir grietinės pagal pageidavimą.
Rūgštynių sriuba
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Gruziniska "Charčio"
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Silkė garstyčių padaže
Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Troškinta aviena su kopūstais
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kukuliai su bešamelio padažu
Jautienos befstrogenas
Keptuvėje paruošti balandėliai
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Trinta česnakų ir morkų sriuba
DARŽOVIŲ SRIUBA SU VIŠTŲ SKILVELIAIS
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Šaltiena
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
Velykinis „Napoleonas“
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.