Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- burokėliai: 1
- bulvės: 4
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- obuolių actas: šlakelio
- džiovinti baravykai: 1 saujos
- lauro lapai: kelių
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- petražolės: ryšulėlio
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- vanduo: 2,5 litro
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių daržoves nulupkite.
2. Burokėlius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, o bulves supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą.
3. Tada užpilkite vandeniu, sudėkite lauro lapus, berkite druskos bei pipirų. Puodą užkaiskite virti.
4. Tuomet svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite.
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite daržoves bei grybus. Pakepinkite kelias minutes.
6. Keptuvės turinį suberkite į puodą. Pabaikite virti sriubą.
7. Po to įpilkite obuolių acto ir dar kartą užkaitinkite.
8. Pagardinkite susmulkintais žalumynais, patiekite ir skanaukite!
Itin skani žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Bulvienė su džiovintais grybais
Kaimiška žuvienė su ryžiais
Burokėlių sriuba su pupelėmis ir džiovintais baravykais
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
LAŠIŠOS SRIUBA
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
Šviežių daržovių pieniška sriuba
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Senoviškai marinuoti baravykai
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
ŽUVIES SRIUBA
AVIENOS SRIUBA
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba