Žemaiteška cibulyne
Kategorija: Sriubos
Jums reikės:
- 3 silkių
- 3 litrų vandens
- svogūnų
- acto
- Išdarinėtą silkę į keptuvę be aliejaus, gerai apkepiname ir susmulkiname ją.
- Kuo smulkiau supjaustome svogūnus.
- Viską sudedame į puodą, pagardiname pipirais.
- Vandenį sumaišome su šlakeliu acto (pagal skonį) ir užpilame silkę.
- Valgome su lupena virtomis bulvėmis.
Cibulynė - Svogunu sriuba
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys
Omletas su bulvėmis ir grybais
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Su bulvėmis kepta silkės filė
Silkė garstyčių padaže
Bazilikų padažas
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
Tikri Ukrainietiški Veronikos barščiai
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
Troškinti silkių suktinukai
Pasakiška daržovių košė
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Grybų salotos su silke
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Silkė acto marinate
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš