Beatos raugintų kopūstų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai:
- kiaulienos kaulai: 500 gramų (arba mėsa)
- vanduo: 2 litrų
- rauginti kopūstai: 0,5-0,7 litro (dėkite pagal norimą sriubos tirštumą)
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- sviestas: 1 šaukšto (+ šlakelis augalinio aliejaus)
- pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
- lauro lapai: 2-3
- juodieji pipirai: 5
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia į puodą pilkite vandenį, dėkite mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užvirinkite ir virkite maždaug 60 minučių.
- Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite šlakelį augalinio aliejaus.
- Riebalus įkaitinkite ir juose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotą morką.
- Tada keptuvės turinį sukrėskite į puodą ir virkite dar maždaug 20 minučių, kol kopūstai suminkštėja.
- Prieš bebaigiant virti sudėkite pomidorų padažą.
- Šią raugintų kopūstų sriuba itin skanu patiekti su bulvėmis, kurios išvirtos su lupena. Pasilepinam!
Raktažodžiai:
sriuba, raugintu kopustu sriuba, kaip gaminti raugintu kopustu sriuba, pagal beata, beatos receptai, beatos receptas, skani sriuba, raugintu, kopustu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Prancūziška svogūnų sriuba
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Šaltiena
Šašlykai greituoju būdu..
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Lašišos sriuba arba thai vaikams
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Troškinti kopūstai su mėsa
Pomidorų ir rūkyto sūrio sriuba
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Sriuba su lašišomis
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
"Tinginių balandėliai"