Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Kategorija: Sriubų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai:
- rauginti agurkai: 3 dideli (arba 5 mažesni)
- porai: 1 didelio
- morkos: 2
- bulvės: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- aliejus: 2 šaukštų
- druska: pagal skonį
- malti juodieji pipirai: pagal skonį
- ciberžolės milteliai: 0,5 šaukštelio
- aitriosios paprikos: 0,5
- vanduo: 1 litro (arba daržovių sultinys)
- žalumynai
Recepto Instrukcijos:
- Pirmiausia susmulkiname svogūnus.
- Tada susmulkiname česnakus.
- Gilioje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų.
- Trumpai apkepinkite susmulkintus svogūnus bei česnakus.
- Sutarkuokite morkas.
- Supjaustykite mažais kubeliais bulves.
- Supjaustykite porą.
- Sudėkite į keptuvę morkas. mažais kubeliais supjaustytas bulves ir porą. Pakepinkite maždaug 2 minutes.
- Tada užpilame vandeniu arba sultiniu, kad viskas būtų apsemta ir verdame tol, kol daržovės suminkštėja.
- Susmulkinkite kubeliais raugintus agurkus.
- Suberkite susmulkintus kubeliais agurkus, druską, pipirus, ciberžolę ir aitriąją papriką. Paverdame maždaug 15 minučių.
- Po to sutriname trintuvu iki vientisos masės.
- Supjaustome/sukapojame žalumynus.
- Patiekdams užberiame kapotais žalumynais. Lepinamės!
Panašūs receptai

Trinta paprikų sriuba

Burokėlių lapų sriuba

Sriuba su porais ir lašiša

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA

Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis

Vegetariškas kopūstų troškinys is Etiopijos

SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS

Trinta tiršta avinžirnių sriuba su daržovėmis

DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS

Perlinių kruopų sriuba su agurkais

Šviežių daržovių pieniška sriuba

Žiedinių kopūstų sriuba su obuoliais, morkomis ir svogūnais