Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Kategorija: Sriubos / Vegetariški / Veganiški
Ingredientai:
- rauginti agurkai: 3 dideli (arba 5 mažesni)
- porai: 1 didelio
- morkos: 2
- bulvės: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- aliejus: 2 šaukštų
- druska: pagal skonį
- malti juodieji pipirai: pagal skonį
- ciberžolės milteliai: 0,5 šaukštelio
- aitriosios paprikos: 0,5
- vanduo: 1 litro (arba daržovių sultinys)
- žalumynai
Recepto Instrukcijos:
- Pirmiausia susmulkiname svogūnus.
- Tada susmulkiname česnakus.
- Gilioje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų.
- Trumpai apkepinkite susmulkintus svogūnus bei česnakus.
- Sutarkuokite morkas.
- Supjaustykite mažais kubeliais bulves.
- Supjaustykite porą.
- Sudėkite į keptuvę morkas. mažais kubeliais supjaustytas bulves ir porą. Pakepinkite maždaug 2 minutes.
- Tada užpilame vandeniu arba sultiniu, kad viskas būtų apsemta ir verdame tol, kol daržovės suminkštėja.
- Susmulkinkite kubeliais raugintus agurkus.
- Suberkite susmulkintus kubeliais agurkus, druską, pipirus, ciberžolę ir aitriąją papriką. Paverdame maždaug 15 minučių.
- Po to sutriname trintuvu iki vientisos masės.
- Supjaustome/sukapojame žalumynus.
- Patiekdams užberiame kapotais žalumynais. Lepinamės!
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Sriuba su porais ir lašiša
Aštri trinta moliūgų sriuba
Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba
Trinta morkų sriuba
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
Trinta paprikų sriuba
Šviežiai rauginti agurkai
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Sotus avienos ragu
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE