Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba

Kategorija: Sriubos / Vegetariški / Veganiški


Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba

Paskelbė:
18 Sausio 2020

Ingredientai:

  • rauginti agurkai: 3 dideli (arba 5 mažesni)
  • porai: 1 didelio
  • morkos: 2
  • bulvės: 2
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 3 skiltelių
  • aliejus: 2 šaukštų
  • druska: pagal skonį
  • malti juodieji pipirai: pagal skonį
  • ciberžolės milteliai: 0,5 šaukštelio
  • aitriosios paprikos: 0,5
  • vanduo: 1 litro (arba daržovių sultinys)
  • žalumynai
  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Pirmiausia susmulkiname svogūnus.
  3. Tada susmulkiname česnakus.
  4. Gilioje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų.
  5. Trumpai apkepinkite susmulkintus svogūnus bei česnakus.
  6. Sutarkuokite morkas.
  7. Supjaustykite mažais kubeliais bulves.
  8. Supjaustykite porą.
  9. Sudėkite į keptuvę morkas. mažais kubeliais supjaustytas bulves ir porą. Pakepinkite maždaug 2 minutes.
  10. Tada užpilame vandeniu arba sultiniu, kad viskas būtų apsemta ir verdame tol, kol daržovės suminkštėja.
  11. Susmulkinkite kubeliais raugintus agurkus.
  12. Suberkite susmulkintus kubeliais agurkus, druską, pipirus, ciberžolę ir aitriąją papriką. Paverdame maždaug 15 minučių.
  13. Po to sutriname trintuvu iki vientisos masės.
  14. Supjaustome/sukapojame žalumynus.
  15. Patiekdams užberiame kapotais žalumynais. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: