Šviežių daržovių pieniška sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- bulvės: 3
- morkos: 3
- kopūstai: maždaug aštuntadalio
- žirneliai: 0,5 stiklinės
- krapai
- druska
- vanduo: 3 stiklinių
- pienas: 3 stiklinių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių nuskuskite bulves bei morkas. Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas tiesiog grėžinėliais. Susmulkinkite kopūstą.
2. Tuomet užpilkite viską vandeniu, pagardinkite druska ir virkite. Bebaigiant virti suberkite žirnelius.
3. Kai jau daržovės išverda, supilkite pieną ir leiskite sriubai dar kartą užvirti. Sudėkite susmulkintus krapus.
4. Patiekite ir mėgaukitės nuostabia sriuba!
LAŠIŠOS SRIUBA
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KARIU IR KOKOSO PIENU
SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS
AVIENOS SRIUBA
Bulvienė su džiovintais grybais
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
DARŽOVIŲ SRIUBA SU VIŠTŲ SKILVELIAIS
ŽUVIES SRIUBA
KIAULIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINUKAS
Itin skani žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Sūrio sriuba su pievagrybiais
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
Turkiška lęšių ir ryžių sriuba
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Rudeninė daržovių sriuba
Sriuba su porais ir lašiša
SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais