Grikiai su burokėliais ir fetos sūriu
Kategorija: Salotos, mišrainės / Vegetariški / Veganiški
Reikės:
Kiekius nurodau orientacinius, šiuo atveju tikrai geriausia viską dėti iš akies ir pagal pomėgius.
Kiekius nurodau orientacinius, šiuo atveju tikrai geriausia viską dėti iš akies ir pagal pomėgius.
- burokėlio (virto)
- 100 g grikių (svoris pateiktas nevirtų)
- 50 g fetos sūrio
- kelių šviežių krapų šakelių
- druskos, pipirų pagal skonį
- šaukšto alyvuogių aliejaus
- 0,5 v. š. citrinų sulčių
- Išverdame grikius, burokėlį (jei naudojame nevirtą).
- Burokėlį supjaustome gabalėliais.
- Sumaišome padažo ingredientus ir užpilame ant išvirtų grikių. Gerai išmaišome.
- Klojame į lėkštę grikius, apibarstome burokėliais, užtrupiname fetos ir smulkintų krapų.
Sveikas burokėlio, špinatų ir vaisių kokteilis
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Grikių apkepas su morkomis ir sūriu
Grikių apkepas su morkomis
Greita ir labai skanu – grikių kotletai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kopūstų pyragas
RECEPTAS: GRIKIŲ BLYNAI
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Kiaušinius dažome natūraliai
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Kepenėlių salotos su daržovėmis
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Tortas „Raffaello“
Šaltibarščiai Kitaip
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Traškieji bulvių ir sūrio blynai
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis