Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS

Kategorija: Salotų, mišrainių receptai


BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS

Paskelbė:

    • brokoliai: 1 didesnio
    • fetos sūris: 1 pakelio (arba pagal skonį)
    • kepintos migdolų plokštelės: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • mėgiamas majonezas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 1-2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 1 skiltelės
  1. Iš pradžių brokolį supjaustome į mažesnius žiedynus, išverdame pasūdytame vandenyje, išvirtus sudedame į ledinį vandenį, kad išlaikytų spalvą, nuvarviname.
  2. Tuo tarpu, kol brokoliai nuvarvės supjaustome fetą, sausoje keptuvėje pakepiname migdolų plokšteles bei sumaišome padažą. Majonezą sumaišome su vandeniu arba grietine – grietinėle, įspaudžiame česnako skiltelę.
  3. Tuomet brokolius atsargiai sumaišome su feta bei trim ketvirtadaliais padažo. Sudedame į lėkštę, užpilame likusiu ketvirtadaliu padažu bei galima palikti šiek tiek pastovėti, kad skoniai persipintų, o prieš patiekdamos apibarstome migdolų plokštelėmis. Mėgaujamės!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook