Česnakinis padažas be majonezo
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- Kietasis sūris: 100-150 g
- Avokadas: 1 vnt.
- Česnakai: 2 skiltelės
- Jogurtas: 2-3 valg. š.
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kietąjį sūrį sutarkuoti ir sudėti į maisto smulkintuvą.
2. Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą ir sudėti prie sūrio.
3. Ten pat dėti ir nuluptas česnako skilteles.
4. Sudėti jogurtą. Viską pagardinti druska ir sutrinti iki vientisos masės.
Raktažodžiai:
Padažai ir pagardai, avokado padažas, česnakinis padažas, avokadai, užtepėlė, avokadų užtepėlė, sūrio užtepėlė, avokado ir sūrio užtepėlė, padažas be majonezo
Jogurto ir agurkų padažas
Džiovintų grybų ir rudųjų pievagrybių paštetas
Tobulas česnakinis sviestas su žalumynais
Česnakinis varškės padažas
Baltas česnakinis varškės padažas be majonezo
GUACAMOLE (GVAKAMOLĖ) | PADAŽAS
Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora
Vištienos užtepėlė su marinuotais agurkėliais
Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos
Kugelio padažas su grietine
Gaivi kiaušinių užtepėlė su rūkyta mėsa ir agurkais
Avokadų padažas - gvakamolė
Kiaušinių užtepėlė su porais ir agurkais, be majonezo
Avokado užtepėlė su kiaušiniais ir kumpeliu
Baltas spirgučių padažas su pienu kugeliui ar prie cepelinų
Bazilikų padažas
ČESNAKINIS MAJONEZO PADAŽAS
Sūrio padažas prie keptos duonos
Feta sūrio padažas su mėtomis
Pupelių pagardas prie šviežių daržovių
Kreminė avokado užtepėlė su jogurtu ir česnaku
Cesnakinis picerijos padazas
Česnakinis padažas salotoms su majonezu ir grietine
Česnakinis picos padažas