Tobulas česnakinis sviestas su žalumynais
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- Sviestas: 180 g (pakelis)
- Krapai: kelios šakelės
- Svogūnų laiškai: keli
- Česnakai: 1 skiltelė
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Sviestą palikti kambario temperatūroje, kad taptų minkštas.
2. Minkštą sviestą sudėti į maisto smulkintuvą. Ten pat sudėti šiek tiek pasmulkintus krapus ir svogūnų laiškus, taip pat sudėti traiškytą česnaką.
3. Įberti šiek tiek druskos ir viską sutrinti.
4. Sviestą perkelti į dėžutę, uždengti ir laikyti šaldytuve.
Jogurto ir agurkų padažas
Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos
Baltas česnakinis varškės padažas be majonezo
Padažas prie lašišos iš grietinėlės
Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė
GUACAMOLE (GVAKAMOLĖ) | PADAŽAS
Lydytas sviestas be laktozės
Užtepėlė su lašiša
Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams
Česnakinis varškės padažas
Medaus - garstyčių vinegretas daržovių salotoms
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Česnakinis picos padažas
Sviesto ir grietinės padažas
PADAŽAS IR UŽTEPĖLĖ SU AVOKADU
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Sveika avinžirnių užtepėlė su ciberžole (humusas)
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Pupelių ir česnakų padažas
Adžika be virimo
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
Bešamelio padažas - visų padažų karalius!
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI