Tobulas česnakinis sviestas su žalumynais
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- Sviestas: 180 g (pakelis)
- Krapai: kelios šakelės
- Svogūnų laiškai: keli
- Česnakai: 1 skiltelė
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Sviestą palikti kambario temperatūroje, kad taptų minkštas.
2. Minkštą sviestą sudėti į maisto smulkintuvą. Ten pat sudėti šiek tiek pasmulkintus krapus ir svogūnų laiškus, taip pat sudėti traiškytą česnaką.
3. Įberti šiek tiek druskos ir viską sutrinti.
4. Sviestą perkelti į dėžutę, uždengti ir laikyti šaldytuve.
Panašūs receptai

Jogurto ir agurkų padažas

Džiovintų grybų ir rudųjų pievagrybių paštetas

Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu

Česnakinis padažas be majonezo

Česnakinis kebabų padažas

Gaivi kiaušinių užtepėlė su rūkyta mėsa ir agurkais

Česnakinė morkų užtepėlė su sūriu ir rūkyta kiauliena, keptai duonai

Kreminis humusas su jogurtu

Šventinis vištienos kepenėlių paštetas

Šventinis vištienos kepenėlių paštetas

Česnakinis sviestas su baziliku

Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos