Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu

Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai / Padažų, užpilų, pagardų receptai


Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu

Paskelbė:

Ingredientai

  • Grūdėta varškė: 200 g
  • Petražolės: sauja (šviežių)
  • Kalendros: sauja (šviežių)
  • Krapai: sauja (šviežių)
  • Bazilikai: sauja (šviežių)
  • Avokadai: 1 vnt.
  • Česnakai: 1 skiltelė
  • Citrinos sultys: 1 valg. š.
  • Žiupsnelis druskos
  • Šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus


Recepto paruošimas

1. Į dubenėlį ar maisto smulkintuvo indą sudėti grūdėtą varške (su skysčiu).

2. Petražolių ir bazilikų lapelius, be kotelių, sudėti prie grūdėtos varškės.

3. Kaledras bei krapus, be kotelių, taip pat sudėti į tą patį indą.

4. Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą ir minkštimą sudėti prie kitų ingredientų.

5. Įdėti nuluptą česnako skiltelę.

6. Berti druskos, pipirų, įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus.

7. Viską sutrinti rankiniu trintuvu dubenyje arba virtuvinio smulkintuvo pagalba.

8. Ragauti iškart arba laikyti šaldytuve sandariame indelyje iki 3 dienų.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook